Зборовська, Ю. Л. (аспірант; Уманський державний аграрний університет).
    Інноваційні чинники формування експортного потенціалу переробної промисловості / Ю.Л. Зборовська // Економіка АПК : Міжнародний науково-виробничий журнал. - 2009. - № 1(171). - С. 107-110. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
ДРНТІ
ББК 65.305.73-551 + 65.32-55
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   Економіка АПК

   Экономика пищевой промышленности

   Экономика АПК

   Україна
    Вінницька область

Кл.слова (ненормовані):
інноваційна діяльність -- експортний потенціал -- економіка харчової промисловості -- переробна промисловість -- инновационная деятельность -- экспортный потенциал -- экономика пищевой промышленности -- перерабатывающая промышленность -- пищевая промышленность -- отрасли промышленности -- галузі промисловості
Анотація: Аналіз інноваційної діяльності підприємств Вінницької області та дослідження її значення для формування експортного потенціалу переробної промисловості АПК регіону.

Утримувачі документа:
Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (23.02.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)