Зборовська, Ю. Л. (аспірант; Уманський державний аграрний університет). Інноваційні чинники формування експортного потенціалу переробної промисловості / Ю.Л. Зборовська> // Економіка АПК : Міжнародний науково-виробничий журнал. - 2009. - № 1(171). - С. 107-110. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
Рубрики: Економіка харчової промисловості Економіка АПК Экономика пищевой промышленности Экономика АПК Україна Вінницька область Кл.слова (ненормовані): інноваційна діяльність -- експортний потенціал -- економіка харчової промисловості -- переробна промисловість -- инновационная деятельность -- экспортный потенциал -- экономика пищевой промышленности -- перерабатывающая промышленность -- пищевая промышленность -- отрасли промышленности -- галузі промисловості Анотація: Аналіз інноваційної діяльності підприємств Вінницької області та дослідження її значення для формування експортного потенціалу переробної промисловості АПК регіону. Утримувачі документа: Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет" Є примірники у відділах: ЧЗНЛ (23.02.2009р. Прим. 1 - ) (вільний) |