Рябоконь, В. П. (доктор економічних наук; член-кореспондент НААН; головний науковий співробітник; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки").
    Формування та використання виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 6. - С. 21-27 : рис., табл. - (Економіка агропромислового виробництва). - Бібліогр. наприкінці ст., 18 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Сільськогосподарське виробництво, 2006-2011 рр.
   Сельскохозяйственное производство, 2006-2011 гг.

   Україна
    Украина

    Луганська область

    Луганская область

Кл.слова (ненормовані):
АПК -- м'ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- потенціал підприємств -- потенциал предприятий -- виробничий потенціал підприємств -- производственный потенциал предприятий -- переробні галузі -- перерабатыващие отрасли -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- виробники тваринницької продукції -- производители животноводческой продукции -- регионы Украины -- регіони України
Анотація: Розкрито теоретико-методологічні засади формування й використання виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств в умовах трансформації організаційно-економічного механізму функціонування агропромислового комплексу України.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Шаповалова, Ю. П. (Луганський національний аграрний університет); Луганськм’ясопром, корпорація \про неї\ПАТ "Луганський м’ясокомбінат" \про нього\; Луганський м’ясокомбінат, ПАТ \про нього\