Примірна інструкція з охорони праці під час обробки овочів, м'яса, риби у дошкільному навчальному закладі // Безпека життєдіяльності : всеукраїнський науково-популярний журнал. - 2013. - № 6. - С. 4-5. - (Безпека праці)
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Охорона праці
   Охрана труда

   Дошкільні навчальні заклади

   Дошкольные учебные заведения

Кл.слова (ненормовані):
кухарі дошкільних закладів -- повара дошкольных заведений -- навчання кухарів -- учеба поваров -- інструктаж кухарів -- инструктаж поваров -- безпека праці -- безопасность работы -- вимоги безпеки -- требования безопасности -- робота з ножем -- работа с ножом -- аварійні ситуації -- аварийные ситуации -- правила пожежної безпеки -- правила пожарной безопасности -- надання першої медичної допомоги -- оказание первой медицинской помощи

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)