Сташейко, В. І. (заступник директора; Інститут продовольчих ресурсів НААН).
    Розвиток сировинної бази пивоваріння в Україні / В. І. Сташейко, О. Б. Шмаглій // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 9. - С. 25-31 : табл. - (Економіка агропромислового виробництва). - Бібліогр. наприкінці ст., 11 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Пивоварна промисловість
   Пивоваренная промышленность

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
пивоварение -- пивоваріння -- пивоваренная промышленность -- пивоварна промисловість -- отечественное пивоварение -- вітчизняне пивоваріння -- пивоваренный ячмень -- пивоварний ячмінь -- солод -- хмель -- хміль -- производство хмеля -- виробництво хмелю -- хмелепродукты -- хмелепродукти -- сировинна база пивоваріння -- сырьевая база пивоварения
Анотація: Досліджено сучасні особливості розвитку сировинної бази вітчизняного пивоваріння, тенденції та закономірності розвитку виробництва і ринку пивоварного ячменю й солоду, а також виробництва хмелю та хмелепродукції.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Шмаглій, О. Б. (кандидат економічних наук; провідний науковий співробітник; Інститут продовольчих ресурсів НААН)