Труш, Ю. П. (асистент Національного університету харчових технологій України).
    Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі / Ю. П. Труш // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2013. - № 11. - С. 182-186 : табл., схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25в6-80
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
внутриотраслевая конкурентоспособность -- внутріщньогалузева конкурентоспроможність -- управление качеством продукции -- управління якістю -- качество продукции -- якість продукції -- комплексные целевые программы -- комплексні цільові програми -- программно-целевое планирование -- програмно-цільове планування -- управленческие системы -- управлінські системи -- хлебопекарная отрасль -- хлібопекарська галузь -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарні підприємства
Анотація: Розглянуто застосування програмно-цільового планування, що лежить в основі комплексних цільових програм та дозволяє в організаціях підвищити точність прогнозів і наблизити планові показники до фактичних, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23