П'ятницька, Галина (доктор економічних наук; професор).
    Розвиток ресторанного господарства в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози / Г. П'ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. - № 11. - С. 37-45 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 65.272
Рубрики: Економіка
   Економіка підприємства, 2003-2013 рр.

   Экономика

   Экономика предприятия, 2003-2013 гг.

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
ресторани -- ресторанні господарства -- фінанси ресторанних господарств -- фінансова стійкість ресторанних господарств -- стійкість підприємств -- підприємства громадського харчування -- харчові підприємства -- громадське харчування -- антикризове управління -- активи рестранних господарств -- прибутковість підприємств -- рентабельність підприємств -- рестораны -- ресторанные хозяйства -- финансы ресторанных хозяйств -- финансовая стойкость ресторанных хозяйств -- стойкость предприятий -- предприятия общественного питания -- пищевые предприятия -- антикризисное управление -- активы ресторанных хозяйств -- прибыльность предприятий -- рентабельность предприятий
Анотація: Встановлено сучасні тенденції кількісних змін і структурної перебудови підприємств ресторанного господарства України, а також причини, що обумовили їх формування. Визначено та проаналізовано зміни короткострокової, середньострокової та довгострокової стійкості різних за розміром підприємств ресторанного господарства України до початку, під час розгортання загальноекономічної кризи та в період прояву перших ознак економічної стабілізації. Зроблено прогноз щодо розвитку підприємств і закладів рестораного господарства України в майбутні часові періоди й окреслено тенденції, на які варто зважати їх керівникам у процесі генерування стратегій.

Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ

Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег (кандидат економічних наук; доцент); Найдюк, Віталій (фінансовий директор)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)