Кохан, С. (провідний інженер накуово-дослідного відділу стандартизації в агропромисловому комплексі). Актуальність і своєчасність затвердження національного стандарту ДСТУ 3143:2013 "М’ясо птиці. Загальні технічні умови" / С. Кохан> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 27-28
Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- затвердження національного стандарту -- утверждение национального стандарта -- м’ясо птиці -- мясо птицы -- технічні умови -- технические условия Анотація: Наказом Мінекономрозвитку України від 11.06. 2013 за № 622 затверджено ДСТУ 3143:2013 "М’ясо птиці. Загальні технічні умови". Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Дод.точки доступу: Наказ Мінекономрозвитку України \о произв.\; ДСТУ 3143:2013 "М’ясо птиці. Загальні технічні умови" \о произв.\; М’ясо птиці. Загальні технічні умови, ДСТУ 3143:2013 \о произв.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1) Вільні: ЧЗНЛ (1) |