Кохан, С. (провідний інженер накуово-дослідного відділу стандартизації в агропромисловому комплексі).
    Актуальність і своєчасність затвердження національного стандарту ДСТУ 3143:2013 "М’ясо птиці. Загальні технічні умови" / С. Кохан // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 27-28
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- затвердження національного стандарту -- утверждение национального стандарта -- м’ясо птиці -- мясо птицы -- технічні умови -- технические условия
Анотація: Наказом Мінекономрозвитку України від 11.06. 2013 за № 622 затверджено ДСТУ 3143:2013 "М’ясо птиці. Загальні технічні умови".

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Наказ Мінекономрозвитку України \о произв.\; ДСТУ 3143:2013 "М’ясо птиці. Загальні технічні умови" \о произв.\; М’ясо птиці. Загальні технічні умови, ДСТУ 3143:2013 \о произв.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)