Вербицький, С. (завідувач лабораторією стандартизації та метрології). Методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів: ступність відповідности міждержавних стандартів міжнародним вимогам / С. Вербицький, М. Шугай, Н. Пацера> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 5. - С. 60-65 : ил. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Техника Стандартизация. Контроль качества Техніка Стандартизація. Контроль якості Кл.слова (ненормовані): стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- відповідність стандартів -- соответствие стандартам -- м’ясні продукти -- мясные продукты -- міждержавні стандарти -- межгосударственные стандарты -- міжнародні вимоги -- межгосударственные требования -- показатели качества -- показники якості Анотація: Досліджено відповідність чинних міждержавних стандартів на методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів сучасним міжнародним вимогам. Утримувачі документа: НТБ НТУ "ХПІ" Дод.точки доступу: Шугай, М. (кандидат біологічних наук; старший науковий співробітник відділу біотехнології); Пацера, Н. (провідний інженер лабараторї стандартизації та метрології) Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1) Вільні: ЧЗНЛ (1) |