Романчук, І. (кандидат технічних наук; завідувач відділу технології молочних продуктів та продуктів дитячого харчування).
    Накові та прикладні аспекти стандартизації термінологічної бази у молочній галузі / І. Романчук // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2014. - № 2. - С. 3-7. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандарти -- аспекти стандартизації -- аспекты стандартизации -- термінологічна база -- терминологическая база -- молочна галузь -- молочная отрасль -- молочна продукція -- молочная продукция -- продукція з комбінованим складом сировини -- продукция с комбинированным составом сырья
Анотація: Проаналізовано чинні вимоги щодо вживання термінів на молочні продукти. Теоретично обгрунтовано критерії класифікації молочної продукції та продукції з комбінованим складом сировини.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"