Романишин, Ольга.
    Формування регіонального ринку м'яса в Тернопільській області [Текст] / О. Романишин // Економіст : науково-практичний журнал. - 2015. - № 7. - С. 38-40 : портр. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.31
Рубрики: Економіка
   Економіка сільського господарства

   Экономика

   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

    Тернопільська область

    Тернопольская область

Кл.слова (ненормовані):
сільскогосподарська продукція -- ринок м'яса та м'ясопродуктів -- регіональний ринок м'яса -- регіональні кластери -- регіональний товарний ринок -- сельскохозяйственная продукция -- рынок мяса и мясопродуктов -- региональный рынок мяса -- региональные кластеры -- региональный товарный рынок
Анотація: Досліджені теоретичні аспекти та організаційно-економічні проблеми формування регіонального ринку м'яса, розглянуто питання кон'юктури ринку м'яса в Тернопільській області. Основну увагу в роботі приділено проблемі вдосконалення організаційної структури регіонального кластера та його ролі у формуванні ринку м'яса шляхом оптимізації виробництва м'ясної сировини і розвитку нових місцевих ринків, які в сукупності формують регіональний ринок м'яса.