Жусіпова, Ельміра (аспірант Нового економічного університету ім. Т.Рискулова; м.Алмати; Казахстан). Підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості в контексті розвитку Південно-Казахстанської області [Текст] / Е. Жусіпова, А. Сейткалієва, Е. Жусіпова> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 7. - С. 148-156 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ Рубрики: Экономика Економіка Региональная экономика Регіональна економіка Экономика пищевой промышленности, 2009-2013 гг. Економіка харчової промисловості, 2009-2013 рр. Казахстан Южно-Казахстанская область Південно-Казахстанська область Кл.слова (ненормовані): конкурентные преимущества -- конкурентні переваги -- конкурентоспособность пищевой промышленности -- конкурентоспроможність харчової промисловості -- региональное развитие -- регіональний розвиток -- управленческие механизмы -- управлінські механізми -- экспертные опросы -- експентне опитування Анотація: Розглянуто проблеми розвитку та підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості Південно-Казахстанської області. На основі проведеного експертного опитування та аналізу статистичних даних за 2009–2013 рр. запропоновано практичні рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Утримувачі документа: Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23 Дод.точки доступу: Сейткалієва, ПАружан (доктор економічних наук; професор; завідуючий кафедрою економіки Школи економіки і менеджменту Нового економічного університету ім. Т.Рискулова; м.Алмати; Казахстан) |