Жусіпова, Ельміра (аспірант Нового економічного університету ім. Т.Рискулова; м.Алмати; Казахстан).
    Підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості в контексті розвитку Південно-Казахстанської області [Текст] / Е. Жусіпова, А. Сейткалієва, Е. Жусіпова // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 7. - С. 148-156 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.04(5КАЗ)в + 65.304.25(5КАЗ)в-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Региональная экономика

   Регіональна економіка

   Экономика пищевой промышленности, 2009-2013 гг.

   Економіка харчової промисловості, 2009-2013 рр.

   Казахстан
    Южно-Казахстанская область

    Південно-Казахстанська область

Кл.слова (ненормовані):
конкурентные преимущества -- конкурентні переваги -- конкурентоспособность пищевой промышленности -- конкурентоспроможність харчової промисловості -- региональное развитие -- регіональний розвиток -- управленческие механизмы -- управлінські механізми -- экспертные опросы -- експентне опитування
Анотація: Розглянуто проблеми розвитку та підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості Південно-Казахстанської області. На основі проведеного експертного опитування та аналізу статистичних даних за 2009–2013 рр. запропоновано практичні рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Сейткалієва, ПАружан (доктор економічних наук; професор; завідуючий кафедрою економіки Школи економіки і менеджменту Нового економічного університету ім. Т.Рискулова; м.Алмати; Казахстан)