Циганок, А. В. (кандидат економічних наук; старший науковий співробітник; в.о. завідувача відділом стратегії сталого розвитку НДЕІ Мінекономрозвитку і торгівлі України).
    Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств [Текст] / А. В. Циганок // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2015. - № 11. - С. 103-106 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ, БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
антикризисное стратегии -- антикризові стратегії -- готовая продукция -- готова продукція -- конкурентные преимущества -- конкурентні переваги -- конкурентоспособность продукции -- конкурентоспроможність продукції -- концептуальные основы -- концептуальні засади -- молокоперерабатывающие предприятия -- молокопереробні підприємства -- национальные экономики -- національні економіки -- эффективность молокоперерабатывающих предприятий -- ефективність молокопереробних підприємств -- производственные спады -- виробничі спади
Анотація: Визначено основні проблеми розвитку молокопереробних підприємств та запропоновано концептуальні засади формування конкурентної стратегії молокопереробної промисловості як складової формування конкурентоспроможності України. Визначено пріоритетні напрями подолання спаду виробництва молокопереробних підприємств шляхом ліквідації критичних відставань у розвитку та закладення основ до нарощування конкурентних переваг у перспективі.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск