658.012.32:664
Х 22


    Харчишина, О. В.
    Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості [Рукопис] : авт. дис. д-ра е. н.: 08.00.04 / О. В. Харчишина ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2012. - 40 с. -
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Менеджмент
   Пищевая промышленность

   Харчова промисловість

Кл.слова (ненормовані):
АВТОРЕФЕРАТ -- ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА -- ОРГАНИЗАЦИОННАЯ КУЛЬТУРА -- ХАРЧОВІ ПІДПРИЄМСТВА -- ПИЩЕВЫЕ ПРЕДПРИЯТИЯ -- ЕФЕКТИВНІСТЬ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ -- ЭФФЕКТИВНОСТЬ ХОЗЯЙСТВЕННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ


Дод.точки доступу:
Національний університет харчових технологій (К.)
Примірників всього: 1
АНЛ (1)
Свободны: АНЛ (1)