Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=банківські перекази<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Тюха, І. В. (кандидат економічних наук; доцент Національного університету харчових технологій).
    Вибір оптимальної форми розрахунків в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю підприємств харчової промисловості / І. В. Тюха, Р. В. Рудніцька // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 10. - С. 114-117 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(4УКР)в-93
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Финансы пищевой промышленности

   Фінанси харчової промисловості

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
аккредитивы -- акредитиви -- внешнеэкономическая деятельность предприятий -- зовнішньоекономічна діяльність підприємств -- банковские переводы -- банківські перекази -- ВЭД -- ЗЕД -- детерминирующие факторы -- детермінуючі фактори -- документарные формы расчетов -- документарні форми розрахунків -- банківський переказ -- банковский перевод -- инкассо -- інкасо -- банковская гарантия -- банківська гарантія -- акредитив -- международные расчеты -- міжнародні розрахунки -- организационная отимальность -- організаційна оптимальність -- организация расчетов -- оганізація розрахунків -- экономика предприятий -- економіка підприємств -- расчеты по открытым счетам -- розрахунки за відкритими рахунками
Анотація: Розглянуто основні документарні форми міжнародних розрахунків, їхні переваги та недоліки. Проаналізовано фактори, що впливають на вибір форми міжнародних розрахунків. За проведеними дослідженнями встановлено, що оптимальною формою розрахунків для підприємств харчової промисловості є документарне інкасо.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Рудніцька, Р.В. (магістр Національного університету харчових технологій)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)