Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=коллоидно-упругие пищевые системы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання : 665.9
Автор(и) : Шаповал С. Л.
Назва : Фізичні властивості колоїдно-пористих харчових систем
Місце публікування : Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - Вип. 53(1274). - С. 159-164: ил.
Примітки : Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 665.9
ББК : 35.50
Предметні рубрики: Химическая технология
Технология органических веществ в целом
Хімічна технологія
Технологія органічних речовин в цілому
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): реологічні властивості--реологические свойства--деформація стиснення--деформация сжатия--колоїдно-пружні харчові системи--коллоидно-упругие пищевые системы--теплове поле--тепловое поле--фізико-математичні моделі--физико-математические модели
Анотація: Проведено комплексне дослідження реологічних властивостей колоїдно-пористих харчових систем з використанням Багатофункціонального вимірювального модульного приладу “МІГ-1.3”. Зафіксовано функціональну залежність зміни релаксаційної сили та температурного поля в зразку під час осьової деформації стиснення у форматі реального часу. Отримано рівняння швидкості зміни деформаційної сили та швидкості поширення теплового поля. Отримані результати узгоджені з товарознавчими критеріями якості
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)