Пошуковий запит: <.>K=молочные продукты<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10 |
>1.
| Кочетков Сучасний стан функціонування регіонального ринку молока та молокопродуктів/О. Кочетков, Вольвак С. // Економіст:К., 2008,N № 9.-С.36-39
|
>2.
| Божидарнік Т. Проблеми та пріоритети розвитку молокопереробних підприємств в сучасних умовах господарювання/Т. Божидарнік // Економіст. -К., 2011,N № 1.-С.39-41
|
>3.
| Божидарнік Т. Формування політики регулювання розвитку молокопродуктового підкомплексу Волинської області/Т. Божидарнік // Економіст. -К., 2011,N № 5.-С.73-75
|
>4.
| Осташко Т. Уроки торговельної суперечки щодо експорту сиру в Російську Федерацію/Т. Осташко // Економіст. -К, 2012,N № 4.-С.29-31
|
>5.
| Гловацька О. Молочні продукти - користь чи шкода?/О. Гловацька // Безпека життєдіяльності. -К., 2013,N № 1.-С.29-35
|
>6.
| Балапанова Э. Влияние инвестиционных процессов на повышение инвестиционной привлекательности сельского хозяйства Казахстана/Э. Балапанова, М. Нургабылов // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 12.-С.293-300
|
>7.
| Божидарник Т. Організаційно-економічні відносини молокопродуктового підкомплексу АПК у ринкових умовах: сутнісна характеристика та перспективи удосконалення/Т. Божидарник // Економіст. -К, 2013,N № 9.-С.60-62
|
>8.
| Богданова В. Чому продукти кислі на смак?/В. Богданова // Колосок. -Львів:Міські інформаційні системи, 2016,N № 8.-С.10-15
|
>9.
| Новий стандарт ISO прискорює контроль якості та сприяє розвитку торгівлі пробіотиками і заквасками // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харків:ДП «УкрНДНЦ», 2016,N № 2.-С.66
|
>10.
| Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива/А. А. Трубнікова [и др.] // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. -Харків, 2018. т.Вип. 9(1285).-С.243-255
|
|