Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=молочные продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Кочетков Сучасний стан функціонування регіонального ринку молока та молокопродуктів/О. Кочетков, Вольвак С. // Економіст:К., 2008,N № 9.-С.36-39
2.

Божидарнік Т. Проблеми та пріоритети розвитку молокопереробних підприємств в сучасних умовах господарювання/Т. Божидарнік // Економіст. -К., 2011,N № 1.-С.39-41
3.

Божидарнік Т. Формування політики регулювання розвитку молокопродуктового підкомплексу Волинської області/Т. Божидарнік // Економіст. -К., 2011,N № 5.-С.73-75
4.

Осташко Т. Уроки торговельної суперечки щодо експорту сиру в Російську Федерацію/Т. Осташко // Економіст. -К, 2012,N № 4.-С.29-31
5.

Гловацька О. Молочні продукти - користь чи шкода?/О. Гловацька // Безпека життєдіяльності. -К., 2013,N № 1.-С.29-35
6.

Балапанова Э. Влияние инвестиционных процессов на повышение инвестиционной привлекательности сельского хозяйства Казахстана/Э. Балапанова, М. Нургабылов // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 12.-С.293-300
7.

Божидарник Т. Організаційно-економічні відносини молокопродуктового підкомплексу АПК у ринкових умовах: сутнісна характеристика та перспективи удосконалення/Т. Божидарник // Економіст. -К, 2013,N № 9.-С.60-62
8.

Богданова В. Чому продукти кислі на смак?/В. Богданова // Колосок. -Львів:Міські інформаційні системи, 2016,N № 8.-С.10-15
9.

Новий стандарт ISO прискорює контроль якості та сприяє розвитку торгівлі пробіотиками і заквасками // Стандартизація. Сертифікація. Якість. -Харків:ДП «УкрНДНЦ», 2016,N № 2.-С.66
10.

Біотехнологічні аспекти отримання йогуртної основи для виробництва низьколактозного морозива/А. А. Трубнікова [и др.] // Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. -Харків, 2018. т.Вип. 9(1285).-С.243-255
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)