Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=молярная масса кислот<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання : 637.56
Автор(и) : Сидоренко О. В., Боліла Н. О. , Форостяна Н. П.
Назва : Оцінка збереженості жиру акули катран
Місце публікування : Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - Вип. 53(1274). - С. 146-151: ил.
Примітки : Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 637.56
ББК : 36.94
Предметні рубрики: Пищевые производства
Производство рыбы и рыбных продуктов
Харчові виробництва
Виробництво риби та рибних продуктів
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): риб’ячий жир--рыбий жир--акула катран--молярна маса кислот--молярная масса кислот--радіус молекул жиру--радиус молекул жира--споживча цінність жиру--потребительская ценность жира
Анотація: Досліджено показники, що характеризують збереженість ліпідів чорноморської акули за комплексом фізичних, структурно-механічних та фізико-хімічних методів. Об’єктивна оцінка споживної цінності жиру з печінки акули катран проводилась за умов низькотемпературного зберігання та охолодження порівняно з іншими видами риб. Фізичними методами визначено концентрацію молекул жиру в одиниці об’єму, радіус та об’єм самих молекул жиру для різних видів риб. Оцінка структурно-механічних показників передбачала визначення густини та в’язкості жиру в кореляції з кислотним та перекисним числом
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)