Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=молярная масса кислот<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання
: 637.56
Автор(и)
: Сидоренко О. В., Боліла Н. О. , Форостяна Н. П.
Назва
: Оцінка збереженості жиру акули катран
Місце публікування
: Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - Вип. 53(1274). - С. 146-151: ил.
Примітки
: Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
: 637.56
ББК
: 36.94
Предметні рубрики:
Пищевые производства
Производство рыбы и рыбных продуктов
Харчові виробництва
Виробництво риби та рибних продуктів
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): риб’ячий жир--рыбий жир--акула катран--молярна маса кислот--
молярная масса кислот
--радіус молекул жиру--радиус молекул жира--споживча цінність жиру--потребительская ценность жира
Анотація:
Досліджено показники, що характеризують збереженість ліпідів чорноморської акули за комплексом фізичних, структурно-механічних та фізико-хімічних методів. Об’єктивна оцінка споживної цінності жиру з печінки акули катран проводилась за умов низькотемпературного зберігання та охолодження порівняно з іншими видами риб. Фізичними методами визначено концентрацію молекул жиру в одиниці об’єму, радіус та об’єм самих молекул жиру для різних видів риб. Оцінка структурно-механічних показників передбачала визначення густини та в’язкості жиру в кореляції з кислотним та перекисним числом
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)