Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=фенольные соединения<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 577.1
Автор(и)
: Шестеренко Ю. А., Артеменко А. Г., Полищук П. И., Муратов Е. Н., Севастьянов О. В., Романовская И. И., Кузьмин В. Е., Андронати С. А.
Назва
: QSPR-анализ реакционной способности субстратов тирозиназы методом случайного леса
Місце публікування
: Доповіді Національної академії наук України. - К., 2010. - № 5. - С. 181-186. - ISSN 1025-6415 (Шифр dpn/2010/5). - ISSN 1025-6415
Примітки
: Библиогр.: с. 185-186. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
: 577.1
ББК
: 28.072
Предметні рубрики:
Биология
Общая биохимия
Біологія
Загальна біохімія
Анотація:
Окисление широкого спектра фенольных соединений с разными степенями биоконверсии.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання
:
Автор(и)
: Попова Н. В. (кандидат технічних наук), Мисюра Т. Г., Рибачок А. В.
Назва
: Удосконалення технології виробництва гірких настоянок за допомогою математико-статистичних методів досліджень
Місце публікування
: Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - Вип. 18(1190). - С. 170-174: ил.
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
: 663.86
Предметні рубрики:
Пищевые производства
Производство безалкогольных напитков
Харчові виробництва
Виробництво безалкогольних напоїв
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): харчові виробництва--пищевые производства--гіркі настоянки--горькие настойки--процес екстрагування--процесс экстрагирования--гідромодуль--гидромодуль--вітамін с--витамин с--фенольні сполуки--
фенольные соединения
--способи виробництва гірких настоянок--способы производства горьких ностоек
Анотація:
Представлено новий спосіб виробництва гірких настоянок, який полягає в екстрагуванні водою пряно-ароматичної сировини з подальшим концентруванням екстрактів та купажуванні з водно-спиртовою сумішшю. Режими виробництва уточнювалися за допомогою експериментально-статистичних методів математичного моделювання. Було підібрано оптимальні режими проведення процесу екстрагування сировини для отримання основних складових настоянки та забезпечення її високої якості. При цьому готова настоянка проявлятиме загальнозміцнюючий ефект на організм людини та матиме короткі терміни виробництва.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)