Пошуковий запит: <.>K=харчові підприємства<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Бойченко К. Стратегічний розвиток харчових підприємств Київського регіону в умовах невизначеності зовнішнього середовища їх діяльності/К. Бойченко // Економіст. -Київ, 2012,N № 1.-С.69-71
|
>2.
| Марченко В. М. Оцінка здатності та готовності корпорацій до злиттів та поглинань/В. М. Марченко // Формування ринкових відносин в Україні. -Київ, 2012,N № 7/8.-С.82-86
|
>3.
| Левицька І.В. Амортизація як основа внутрішніх джерел інвестування підприємств харчової промисловості/І. В. Левицька // Формування ринкових відносин в Україні. -Київ, 2012,N № 10.-С.68-74
|
>4.
| Крисанов Д. Ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва/Д. Крисанов // Економіст. -К, 2012,N № 11.-С.21-25
|
>5.
| Нелеп В. М. Шляхи відродження українського села/В. М. Нелеп // Економіка АПК. -К., 2013,N № 1.-С.125-129
|
>6.
| Гриценко О.М. Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві/О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2012,N № 12.-С.145-150
|
>7.
| Корнієнко Т.М. Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості/Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. -Київ, 2013,N № 2.-С.170-174
|
>8.
| Дунда С.П. Розвиток підприємств харчової промисловості України/С. П. Дунда // Формування ринкових відносин в Україні. -Київ, 2013,N № 4.-С.161-164
|
>9.
| Дашко І.М. Комплексна оцінка ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовими потенціалом підприємств харчової промисловості/І. М. Дашко // Формування ринкових відносин в Україні. -Київ, 2013,N № 7/8.-С.160-164
|
>10.
| П'ятницька Г. Розвиток ресторанного господарства в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози/ Г. П'ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк // Економіст. -К, 2013,N № 11.-С.37-45
|
|
|