Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (4)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові підприємства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-21   21-21 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бойченко, Катерина (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана)
Назва : Стратегічний розвиток харчових підприємств Київського регіону в умовах невизначеності зовнішнього середовища їх діяльності
Місце публікування : Економіст: науково-практичний журнал/ Засновник: фірма "Колегіум". - Київ, 2012. - № 1. - С. 69-71: табл., рис. (Шифр Е5/2012/1)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
УДК : 338.45:664
ББК : 65.305.7
Предметні рубрики: Економіка
Економіка харчової промисловості, 2003-2010 рр.
Экономика
Экономика пищевой промышленности, 2003-2010 гг.
Географіч. рубрики: Україна
Київська область
Украина
Киевская область
Анотація: Визначено тісний взаємозв'язок між стратегічним управлінням і рівнем ризику реалізації обраних стратегій підприємства. Виокремлено чотири типи стратегій залежно від рівня невизначеності. Проаналізовано тенденції стратегічного розвитку харчових підприємств Київського регіону.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.204.25в7-4/М 30
Автор(и) : Марченко В. М. (доктор економічних наук; Національний університет харчових технологій; Україна)
Назва : Оцінка здатності та готовності корпорацій до злиттів та поглинань
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні: збірник наукових праць. - Київ, 2012. - № 7/8. - С. 82-86: табл., граф., схем.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.204.25в7-4
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Економіка харової промисловості
Экономическая концентрация
Економічна концентрація
Анотація: Розглянуто сутність понять "здатність" та "готовність" корпорації до придбання інших корпорацій шляхом злиттів та поглинань. Здійснено оцінку здатності та готовності до придбань корпорацій галузей харчової промисловості, що дозволило виявити чотири стадії, з використанням яких здійснено розподіл корпорацій на потенційних покупців та продавців своїх активів.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.304.25-93
Автор(и) : Левицька І.В. (доктор економічних наук; доцент; Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ; м.Вінниця; Україна)
Назва : Амортизація як основа внутрішніх джерел інвестування підприємств харчової промисловості
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні: науковий економічний журнал/ Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2012. - № 10. - С. 68-74: табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.304.25-93
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Финансы пищевой промышленности
Фінанси харчової промисловості
Анотація: Розглядаються інтелектуальні питання інновацій в структуризації амортизаційних відрахувань як внутрішніх джерел інвестування підприємств харчової промисловості в умовах фінансової кризи.
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 338:45:664
Автор(и) : Крисанов, Дмитро (доктор економічних наук; Інститут економіки та прогнозування НАН України)
Назва : Ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва
Місце публікування : Економіст: науково-практичний журнал/ Засновник: фірма "Колегіум". - К, 2012. - № 11. - С. 21-25
Примітки : Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 338:45:664
ББК : 65.305.7
Предметні рубрики: Економіка
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Географіч. рубрики: Україна
Украина
Анотація: Проаналізовано сутність та особливості ресурсозабезпечення переробно-харчового виробництва в ринкових умовах, розкрито його переваги й недоліки, систематизовано схеми організації надходження необхідних ресурсів на підприємство залежно від етапу його життєвого циклу. Особливу увагу приділено організації забезпечення матеріальними ресурсами з урахуванням сезонності виробництва аграрної сировини. Розроблено пропозиції щодо удосконалення існуючих схем і моделей ресурсозабезпечення підприємств харчових галузей АПК.
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 4
Автор(и) : Нелеп В. М. (доктор економічних наук; професор; Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана)
Назва : Шляхи відродження українського села
Місце публікування : Економіка АПК: міжнародний науково-виробничий журнал/ редакційна рада Ю. О. Лупенко та ін. - К., 2013. - № 1. - С. 125-129: графіки. - (Наукова дискусія). - ISSN 2221-1055 (Шифр Е36/2013/1). - ISSN 2221-1055
Примітки : В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ДРНТІ : 68.75.85
УДК : 63
ББК : 4
Предметні рубрики: Загальні питання сільського господарства
Общие вопросы сельского хозяйства
Географіч. рубрики: Україна
Украина
Анотація: Аналіз втрачених можливостей реформування сільського господарства України за останні 100 років.
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.052.5(4УКР)в7
Автор(и) : Гриценко, Ольга Миколаївна (викладач фінансового відділення Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету; м.Хмельницький; Україна)
Назва : Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві : теорія і практика
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ: ВНЗ "Національна академія управління", 2012. - № 12. - С. 145-150
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.052.5(4УКР)в7
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Бухгалтерский учет в отраслях хозяйства
Бухгалтерських облік в галузях господарства
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Анотація: Розглянуто теоретичні аспекти та методику проведення інвентарізації на підприємствах ресторанного господарства. Здійснено критичний аналіз чинних нормативних документів щодо процедур інвентарізації в закладах харчування. В результаті дослідження запропоновано чіткий механізм процедури інвентарізації, що сприятиме ефективному управлінню підприємством.
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корнієнко Т.М. (здобувач; старший викладач; Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна")
Назва : Комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах харчової промисловості
Серія: Економічні проблеми розвитку галузей та видів економічної діяльності
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні/ Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. - № 2. - С. 170-174: схем.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.304.25(4УКР)-80
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Анотація: Розглянуто комплекс заходів для вдосконалення системи стратегічного управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах, який є одним з основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю виробництва хліба і хлібобулочних виробів у харчовій промисловості.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Дунда С.П. (кандидат економічних наук; доцент; Національний університет харчових технологій; Україна)
Назва : Розвиток підприємств харчової промисловості України : сучасний стан та проблеми
Серія: Економічні проблеми розвитку галузей та видів економічної діяльності
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні: Збірник наукових праць/ Науково-дослідний економіч. ін.-т Мін.-ва економіки та з питань європ. інтеграції Укр. - Київ, 2013. - № 4. - С. 161-164: табл., схем.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК : 65.304.25(4УКР)-86
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности, 2003-2011 гг.
Економіка харчової промисловості, 2003-2011 рр.
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Анотація: Проаналізовано сучасний стан та визначено основні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості.
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.04(4УКР-4ДНІ)в
Автор(и) : Дашко І.М. (викладач кафедри обліку та маркетингу Криворізького факультету Запорізького національного університету; м. Кривий Ріг; Україна)
Назва : Комплексна оцінка ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовими потенціалом підприємств харчової промисловості
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні: Науковий економічний журнал/ Нац. академія управління. - Київ, 2013. - № 7/8. - С. 160-164: табл., граф.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 65.04(4УКР-4ДНІ)в + 65.304.25(4УКР-4ДНІ)в-6
Предметні рубрики: Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности, 2010-2012 гг.
Економіка харчової промисловості, 2010-2012 рр.
Географіч. рубрики: Украина
Україна
Днепропетровская область
Дніпропетровська область
Анотація: Досліджено та обгрунтовано комплексну оцінку ефективної мотивації персоналу при соціально-економічному механізмі управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Визначено засади формування системи мотивації соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості.
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 658
Автор(и) : П'ятницька, Галина (доктор економічних наук; професор), Григоренко, Олег, Найдюк, Віталій
Назва : Розвиток ресторанного господарства в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози
Місце публікування : Економіст: науково-практичний журнал/ Засновник: фірма "Колегіум". - К, 2013. - № 11. - С. 37-45: табл. (Шифр Е5/2013/11)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 658
ББК : 65.272
Предметні рубрики: Економіка
Економіка підприємства, 2003-2013 рр.
Экономика
Экономика предприятия, 2003-2013 гг.
Географіч. рубрики: Україна
Украина
Анотація: Встановлено сучасні тенденції кількісних змін і структурної перебудови підприємств ресторанного господарства України, а також причини, що обумовили їх формування. Визначено та проаналізовано зміни короткострокової, середньострокової та довгострокової стійкості різних за розміром підприємств ресторанного господарства України до початку, під час розгортання загальноекономічної кризи та в період прояву перших ознак економічної стабілізації. Зроблено прогноз щодо розвитку підприємств і закладів рестораного господарства України в майбутні часові періоди й окреслено тенденції, на які варто зважати їх керівникам у процесі генерування стратегій.
Знайти схожі

 1-10    11-21   21-21 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)