Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (336)Каталог книг НМетАУ (до 2022 року) (38)Рідкісні та цінні видання (6)Охоронні документи (4)Мережеві ресурси (40)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Техніка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 889
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


    Міхалєва, М.
    Дослідження спиртових розчинів імітансним методом / М. Міхалєва // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 50-54. - Библиогр.: с. 54
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- спиртові розчини -- спиртовые растворы -- імітансний метод -- имитансный метод -- експериментальні дослідження -- экспериментальные исследования -- насичені спирти -- насыщенные спирты -- суміши спиртів -- смеси спиртов -- експрес-контроль -- экспресс-контроль -- ідентифікація продукції -- идентификация продукции
Анотація: Результати експериментальних досліджень стандартних спиртових розчинів і сумішей насичених спиртів новим імітансним методом якісного та кількісного експрес-контролю, призначеним для ідентифікації продукції промисловості.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Малигіна, В.
    Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле - споживач" / В. Малигіна, О. Холодова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 46-49. - Библиогр.: с. 49
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- ринкові відносини -- рыночные отношения -- безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- мінімізація ризиків -- минимизация рисков -- м’ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- м’ясні продукти -- мясные продукты -- ковбаса варена -- колбаса вареная -- вареная колбаса -- варена ковбаса -- поле-споживач -- поле-потребитель
Анотація: Запропановано алгоритм мінімізації потенційних ризиків споживання на прикладі ковбаси вареної з додаванням нуту.


Дод.точки доступу:
Холодова, О.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Вяткін, О.
    Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів / О. Вяткін, Р. Гапонова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 43-45. - Библиогр.: с. 45
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- показники безпеки -- показатели безопасности -- харчові продукти -- пищевые продукты -- токсичні елементи -- токсичные элементы -- генетично модифіковані організми -- генетически модифицированные организмы -- методи визначення показників безпеки -- методы определения показателей безопасности -- забруднювачі -- загрязнители
Анотація: Проведено аналіз існуючих поширених методів визначення показників безпеки харчової продукції, точніше токсичних елементів.


Дод.точки доступу:
Гапонова, Р.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

4.


    Ролько, О.
    Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 55-57. - Библиогр.: с. 57
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- системи забезпечення безпеки -- системы обеспечения безопасности -- програми-передуми -- программы-предпосылки -- харчові продукти -- пищевые продукты -- харчове виробництво -- пищевое производство -- безпечність виробництва -- безопасность производства -- управління безпечністю -- управление безопасностью -- рекомендації -- рекомендации
Анотація: Розроблені рекомендації щодо впровадження фундаментальних основ систем обеcпечення харчовим виробництвом - програм-передумов.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

5.


    Машкін, Л.
    Упровадження систем екологічного керування та управління охороною та гігієною праці у гірничо-металургійному комплексі / Л. Машкін // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 68-70
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- запровадження систем -- внедрение систем -- управління безпекою -- управление безопасностью -- екологічне керування -- экологическое управление -- охорона праці -- охрана труда -- гігієна праці -- гигиена труда -- гірничо-металургійний комплекс -- горно-металлургический комплекс -- системи екологічного керування -- системы экологического управления
Анотація: Наведено досвід роботи державного підприємства "Криворізький науково-виробничій центр стандартизації, метрології та сертифікації" у сфері запровадження систем екологічного керування та систем управління безпекою та гігієною праці на підприємствах гірничо-металургійного комплексу України.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

6.


    Чурсіна, Л.
    Визначення геометричних параметрів лляних волокон із застосуванням цифрових технологій опрацювання інформації / Л. Чурсіна, Т. Кузьміна, Г. Тихосова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 61-67. - Библиогр.: с. 67
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- лляні волокна -- льняные волокна -- цифрові технології -- цифровые технологии -- опрацювання інформації -- обработка информации -- геометричні параметри -- геометрические параметры -- модифіковане волокно -- модифицированное волокно
Анотація: Запропановано новий метод отримання і опрацювання інформації стосовно геометричних параметрів модифікованого лляного волокна.


Дод.точки доступу:
Кузьміна, Т.; Тихосова, Г.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

7.


    Мазуренко, І.
    Соки для дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості / І. Мазуренко // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 58-60. - Библиогр.: с. 60
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контролювання якості -- контроль качества -- дитяче харчування -- детское питание -- виробництво соків -- производство соков -- послуги -- услуги -- вимоги до контролювання якості -- требования к контролю качества -- качество соков -- якість соків
Анотація: Розглянуто узагальнення єдиних вимог до контролювання якості та безпечності виробництва соків для дитячого харчування.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

8.


    Величко, О. (доктор технічних наук; директор науково-виробничого інституту).
    Особливості нормативного забезпечення організаційно-технічних систем дистанційного калібрування ЗВТ / О. Величко, Т. Гордієнко, Ю. Анохін // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 2. - С. 27-33. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- нормативне забезпечення -- нормативное обеспечение -- організаційно-технічні системи -- организационно-технические системы -- дистанційне калібрування -- дистанционная калибровка -- вимірювальна техніка -- измерительная техника
Анотація: Розглянуто організаційно-технічні системи дистанційного калібрування засобів вимірювальної техніки та їхнє нормативне забезпечення.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Гордієнко, Т. (кандидат технічних наук); Анохін, Ю. (начальник науково-дослідного відділу)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

9.


    Гольдшмідт, О.
    Ущільнювальні пристрої та ущільники: стандартизація термінів / О. Гольдшмідт, В. Початовська // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 21-24. - Библиогр.: с. 24
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- положення -- положение -- національні стандарти України -- национальные стандарты Украины -- ущільнювальні пристрої -- уплотнительные устройства
Анотація: Основні положення, унормовані в Національному стандарті України на терміни ущільнювальних пристроїв та ущільників.


Дод.точки доступу:
Початовська, В.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

10.


    Новіков, В.
    Упровадження ДСТУ ISO/IEC 17025. Узагальнений аналіз вимог / В. Новіков, О. Никитюк // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 16-20. - Библиогр.: с. 19-20
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- робота лабораторій -- работа лабораторий -- практика -- рекомендації -- рекомендации -- кваліфікаційні знання -- квалификационные знания -- узагальнений аналіз -- обобщенный анализ -- вимоги -- требования
Анотація: Аналіз рекомендацій щодо упровадження у практику роботи лабораторій міжнародних стандартів.


Дод.точки доступу:
Никитюк, О.; ДСТУ ISO/IEC 17025 \о произв.\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)