Пошуковий запит: <.>U=338.45:68<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Шинкаренко О. М. Методичні основи аналізу економічних взаємовідносин в молокопродуктовому підкомплексі (початок, продовження у наступному номері)/О. М. Шинкаренко // Економіка, фінанси, право:Київ, 2008,N № 7.-С.22-25
|
>2.
| Шинкаренко О. М. Методичні основи аналізу економічних взаємовідносин в молокопродуктовому підкомплексі/О. М. Шинкаренко // Економіка, фінанси, право:Київ, 2008,N № 8.-С.14-18
|
>3.
| Баннова І. Баннова ірина: "Підготовка кадрів для швейної промисловості - одне із головних завдань швейного кластера сьогодні"/Ірина Баннова // Економіст:К., 2008,N № 10.-С.16-17
|
>4.
| Войнаренко М. Методика вибору ефективної системи управління виробничими запасами на підприємствах харчової промисловості/М. Войнаренко, Л. Юрчишена // Економіст:К., 2009,N № 4.-С.48-51
|
>5.
| Крисанов Д. Інноваційна діяльність та зношувально-відтворювальні процеси в харчовій промисловості/Д. Крисанов, Л. Водянка // Економіст. -К., 2010,N № 9.-С.26-29
|
>6.
| Бєлова Т. В. Оптимізація нормування виробничіх запасів/Т. В. Бєлова, Б. О. Шумляєв // Проблеми економіки транспорту. -Д.:ДІІТ, 2005.-С.22-23
|
>7.
| Васільцова О. В. Уточнення структури основних засобів хлібопекарських підприємств в контексті особливостей галузі/О. В. Васільцова // Економіка. Фінанси. Право. -К, 2014,N № 5.-С.13-18
|
>8.
| Мармуль Л. О. Основні проблеми ефективного функціонування харчової промисловості України/Л. О. Мармуль // Економіка АПК:К., 2014,N № 10.-С.128-131
|
>9.
| Тур О. Екзогенні ризики ринкової стійкості підприємств харчової промисловості: сучасний стан та стратегічні перспективи/О. Тур // Економіст. -К., 2016,N № 11.-С.15-18
|
>10.
| Тарасенко І.О. Перспективна модель управління маржинальним прибутком підприємства з урахуванням екологічних чинникців/І. О. Тарасенко // Актуальні проблеми економіки. -Київ:ВНЗ "Національна академія управління", 2016,N № 12.-С.180-187
|
|
|