Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=637.56<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кривошей В. М. (кандидат хімічних наук)
Назва : Рибна продукція в Україні : ринок, тенденції, упаковка
Місце публікування : Упаковка. - Київ, 2016. - № 3. - С. 18-21: цв.ил.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 637.56
Предметні рубрики: Харчові виробництва
Виробництво риби і рибних продуктів
Пищевые производства
Производство рыбы и рыбных продуктов
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рибна продукція--рыбная продукция--вакуумная упаковка--вакуумна упаковка--упаковка в мгс--бар'єрні багатошарові полімерні матеріали--барьерные многослойные полимерные материалы--ринки рибної продукції--рынки рыбной продукции--ринки морепродуктів--рынки морепродуктов--упаковка рибної продукції--упаковка рыбной продукции--способи пакування рибної продукції--способы упаковки рыбной продукции--модифіковане газове середовище--модифицированная газовая среда
Анотація: Автор розглядає ринок рибної продукції у світі і в Україні. Відмічено, що вилов і виробництво риби і морепродуктів у світі зростають, однако споживання рибної продукції у регіонах планети різниться. Дається характеристика різним видам упаковки для рибної продукції. В якості сучасного тренду відмічено розвиток упаковки із бар'єрних багатошарових полімерних матеріалів у вакуумном або модифікованом газовому середовищі.
Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_3\6.pdf
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання :
Автор(и) : Сидоренко, Олена Володимирівна (доктор технічних наук; професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю), Боліла, Надія Олександрівна, Форостяна, Нінель Петрівна
Назва : Прогнозування структурних характеристик чорноморської акули катран залежно від імпульсу сили деформації
Місце публікування : Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. - Харків, 2016. - Вип. 42(1214). - С. 205-210: ил.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 637.56
Предметні рубрики: Харчові виробництва
Виробництво риби та рибних продуктів
Пищевые производства
Производство рыбы и рыбных продуктов
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рибна сировина--м’язові частини акули--деформуючі сили--терміни зберігання сировини--деформація на розтяг--коефіцієнт пружності--рибогосподарська галузь--реологічні властивості--рыбное сырье--мышечные части акулы--деформирующие силы--сроки хранения сырья--деформация на растяжение--коэффициент упругости--рыбохозяйственная отрасль--реологические свойства
Анотація: Проведено дослідження структурно-механічних властивостей чорноморської акули катран залежно від імпульсу сили деформації. Визначено зміни імпульсу сили деформації м’язової частини різновікових особин чорноморської акули катран залежно від різних умов і термінів зберігання рибної сировини. Наведено дані експериментальних досліджень щодо впливу деформуючої сили на різні частини туші акули катран. Для встановлення кореляційного зв'язку пружних властивостей зразків із структурними властивостями досліджуваного об’єкту надано фізичну модель деформації на розтяг.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання : 637.56
Автор(и) : Сидоренко О. В., Боліла Н. О. , Форостяна Н. П.
Назва : Оцінка збереженості жиру акули катран
Місце публікування : Вісник Національного технічного університету “ХПІ”. С. Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - Вип. 53(1274). - С. 146-151: ил.
Примітки : Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК : 637.56
ББК : 36.94
Предметні рубрики: Пищевые производства
Производство рыбы и рыбных продуктов
Харчові виробництва
Виробництво риби та рибних продуктів
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): риб’ячий жир--рыбий жир--акула катран--молярна маса кислот--молярная масса кислот--радіус молекул жиру--радиус молекул жира--споживча цінність жиру--потребительская ценность жира
Анотація: Досліджено показники, що характеризують збереженість ліпідів чорноморської акули за комплексом фізичних, структурно-механічних та фізико-хімічних методів. Об’єктивна оцінка споживної цінності жиру з печінки акули катран проводилась за умов низькотемпературного зберігання та охолодження порівняно з іншими видами риб. Фізичними методами визначено концентрацію молекул жиру в одиниці об’єму, радіус та об’єм самих молекул жиру для різних видів риб. Оцінка структурно-механічних показників передбачала визначення густини та в’язкості жиру в кореляції з кислотним та перекисним числом
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)