Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Знайдено у інших БД:
Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=пищевые продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
46
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-20
21-30
31-40
41-46
>
1.
Україна. Закони.
Про внесеня змін до Закону України "Проякість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини" : Закон від 6.09.2005 р. № 2809 (НОВА РЕДАКЦІЯ ЗАКОНУ)> // Уряд. кур'єр. - 2005. -
26 жовт
. - С. 5-12 ; Голос України. - 2005. -
1 листоп.
- С. 12-19
Кл.слова (ненормовані):
ЗАКОН
--
ПИЩЕВЫЕ
ПРОДУКТЫ
--
КАЧЕСТВО
Дод.точки доступу:
Україна. Закони
Є примірники у відділах:
всього 2 : ЧЗНЛ (2)
Вільні: ЧЗНЛ (2)
Знайти схожі
>
2.
Олійник, Д.
(професор; доктор економічних наук).
До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні / Д. Олійник> // Економіка України : Щомісячний політіко-економічний журнал. Держком УРСР по економіці и АH УРСР. До 1992р -Економіка Радянської України - на рос. та укр. мовах. - 2009. -
№ 6
. - С. 85-92. - Библиогр. в сносках
УДК
338.45: 68+338.45: 664
613.2
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Гігієна харчування
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Гигиена питания
Україна
Кл.слова (ненормовані):
ГМО
--
продукти харчування
--
використання генетично модифікованих організмів
--
харчові продукти
--
державне регулювання
--
маркування продуктів
--
генетически модифицированные организмы
--
продукты
питания
--
использование генетически модифицированных организмов
--
пищевые
продукты
--
государственное регулирование
--
маркировка продуктов
Анотація:
Розглянуто доцільність запровадження єдиних підходів щодо використання продуктів харчування, які містять генетично модифіковані організми. Проаналізовано їх використання в Україні та вплив на здоров'я споживачів. Наведено рекомендації щодо реформування системи технічного регулювання та споживчої політики шляхом введення технічних регламентів і нормативно-правових актів стосовно встановлення вимог до безпеки харчових продуктів, які виробляються із сировини, отриманої з генетично модифікованих рослин і тварин.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.08.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)
Знайти схожі
>
3.
Недосєкова, Н. С.
Проблеми використання харчових добавок / Н. С. Недосєкова> // Безпека життєдіяльності. - 2009. -
№ 7
. - С. 2-3
УДК
613.2
Рубрики:
Гигиена питания
Гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
ПИЩЕВЫЕ
ПРОДУКТЫ
--
ПИЩЕВЫЕ
ДОБАВКИ
--
ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ
--
ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (11.09.2009р. Інв.2870ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
4.
Ролько, О.
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О. Ролько> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. -
N 3
. - С. 55-57. - Библиогр.: с. 57
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
контроль якості
--
контроль качества
--
системи забезпечення безпеки
--
системы обеспечения безопасности
--
програми-передуми
--
программы-предпосылки
--
харчові продукти
--
пищевые
продукты
--
харчове виробництво
--
пищевое производство
--
безпечність виробництва
--
безопасность производства
--
управління безпечністю
--
управление безопасностью
--
рекомендації
--
рекомендации
Анотація:
Розроблені рекомендації щодо впровадження фундаментальних основ систем обеcпечення харчовим виробництвом - програм-передумов.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
5.
Вяткін, О.
Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів / О. Вяткін, Р. Гапонова> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. -
N 3
. - С. 43-45. - Библиогр.: с. 45
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
контроль якості
--
контроль качества
--
безпека життєдіяльності
--
безопасность жизнедеятельности
--
показники безпеки
--
показатели безопасности
--
харчові продукти
--
пищевые
продукты
--
токсичні елементи
--
токсичные элементы
--
генетично модифіковані організми
--
генетически модифицированные организмы
--
методи визначення показників безпеки
--
методы определения показателей безопасности
--
забруднювачі
--
загрязнители
Анотація:
Проведено аналіз існуючих поширених методів визначення показників безпеки харчової продукції, точніше токсичних елементів.
Дод.точки доступу:
Гапонова, Р.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
6.
Камалов, Насімсі
.
Проблемы организации маркетинга в совместных предприятиях пищевой промышленности Азербайджана / Н. Камалов> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2010. -
№ 6
. - С. 46-49 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
658
ББК
65.291
Рубрики:
Економіка
Економіка підприємства, 1995-2008 рр.
Экономика
Экономика предприятия
Азербайджан
Кл.слова (ненормовані):
економіка підприємства
--
харчова промисловість
--
галузі промисловості
--
статистика
--
харчові продукти
--
виробництво харчових продуктів
--
холдинги
--
экономика предприятия
--
пищевая промышленность
--
отрасли промышленности
--
пищевые
продукты
--
производство пищевых продуктов
--
маркетингові системи
--
маркетинговые системы
Анотація:
Рассмотрена деятельность предприятий пищевой промышленности Азербайджана, проведен анализ маркетинговых систем двух ведущих совместных предприятий отрасли, выявлены недостатки и указаны пути усовершенствования.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
7.
Широбокова, А.
Управління безпечністю харчових продуктів: системиний підхід / А. Широбокова> // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. -
N 2
. - С. 68-70. - Библиогр.: с. 70. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
658.516
ББК
30ц
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
сандартизація
--
стандартизация
--
контроль якості
--
контроль качества
--
харчова промисловість
--
пищевая промышленность
--
харчові продукти
--
пищевые
продукты
--
системний підхід
--
системный подход
--
ризики
--
риски
--
безпека
--
безопасность
--
міжнародні стандарти
--
международные стандарты
Анотація:
Розглянуто необхідність та етапи упровадження на підприємствах харчової галузі системи безпеки.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
8.
Купинец, Лариса
(кандидат экономических наук; Институт проблем рынка и экономико-экологических исследований НАН Украины; Одесса).
Продовольствие и здоровье нации: риск-анализ, экономическая оценка, управленческие решения / Л. Купинец, С. Харичков> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2011. -
№ 6
. - С. 31-37 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338(477)
ББК
65.9(4Укр)
Рубрики:
Экономика
Экономика Украины
Економіка
Економіка України
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
национальные экономики
--
продовольтвенный комплекс
--
здоровье нации
--
ущерб здоровью
--
пищевые
продукты
--
безопасность продуктов
--
загрязнения продуктов
--
некачественные
продукты
--
качество продовольствия
--
пищевые
добавки
--
медицинские исследования
--
риски заболеваемости
--
пищевые
риски
--
экономическая оценка
--
управленческие решения
--
экологическая политика
--
національні економіки
--
продовольчий комплекс
--
здоров'я нації
--
збиток здоров'ю
--
харчові продукти
--
безпека продуктів
--
забруднення продуктів
--
неякісні продукти
--
якість продовольства
--
харчові добавки
--
медичні дослідження
--
ризики захворюваності
--
харчові ризики
--
економічна оцінка
--
управлінські рішення
--
екологічна політика
Анотація:
Рассмотрена зависимость состояния здоровья населения от качества продовольствия. Следуя логике риск-анализа обоснован методологический подход к количественной оценке риска заболеваемости населения в результате воздействия вредных компонентов пищевых продуктов на организм человека. Предложены организационные решения повышения безопасности продовольствия.
Дод.точки доступу:
Харичков, Сергей (доктор экономических наук; Институт проблем рынка и экономико-экологических исследований НАН Украины; Одесса)
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
9.
Мамедов, Парвиз
.
Организация производства и реализация пищевых продуктов в Азербайджане / П. Мамедов> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2011. -
№ 2
. - С. 49-51 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.45:664
339.1/.5
ББК
65.305.7 + 65.42
Рубрики:
Економіка
Економіка харчової промисловості, 2000-2009 рр.
Економіка торгівлі
Экономика
Экономика пищевой промышленности, 2000-2009 гг.
Экономика торговли
Азербайджан
Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості
--
галузі економіки
--
харчова промисловість
--
організація виробництва
--
харчові продукти
--
види харчової продукції
--
нормативно-правове регулювання
--
економіка торгівлі
--
внутрішня торгівля
--
зовнішня торгівля
--
експорт товарів
--
імпорт товарів
--
інвестиції
--
державне регулювання
--
экономика пищевой промышленности
--
отрасли экономики
--
пищевая промышленность
--
организация производства
--
пищевые
продукты
--
виды пищевой продукции
--
нормативно-правовое регулирование
--
экономика торговли
--
внутренняя торговля
--
внешняя торговля
--
экспорт товаров
--
импорт товаров
--
инвестиции
--
государственное регулирование
Анотація:
На основе многолетних статитических данных проанализировано состояние организации производства пищевых продуктов республики, их реализация на внутреннем и внешнем рынках, а также структура импорта. Выявлены соответствующие резервы и указаны пути рационального использования пищевых продуктов.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
10.
Катаєва, С. Е.
Безпечність застосування синтетичних добавок у харчових продуктах для дітей / С. Е. Катаєва> // Безпека життєдіяльності. - 2012. -
№ 8
. - С. 35-40 : табл.
УДК
664.8.035
Рубрики:
Пищевая промышленность
Харчова промисловість
Кл.слова (ненормовані):
пищевые
продукты
--
харчові продукти
--
пищевые
добавки
--
харчові добавки
--
синтетические добавки
--
синтетичні добавки
--
пищевые
красители
--
харчові барвники
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
1-10
11-20
21-30
31-40
41-46
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)