Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=безпечність виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Ролько, О.
    Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 55-57. - Библиогр.: с. 57
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- системи забезпечення безпеки -- системы обеспечения безопасности -- програми-передуми -- программы-предпосылки -- харчові продукти -- пищевые продукты -- харчове виробництво -- пищевое производство -- безпечність виробництва -- безопасность производства -- управління безпечністю -- управление безопасностью -- рекомендації -- рекомендации
Анотація: Розроблені рекомендації щодо впровадження фундаментальних основ систем обеcпечення харчовим виробництвом - програм-передумов.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)