Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=державна продовольча політика<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Гребенюк, Максим (кандидат юридичних наук; заступник завідувача кафедри цивільного та трудового права Національної академії Служби безпеки України).
    Новий формат державно-правового регулювання забезпечення продовольчої безпеки в Україні / М. Гребенюк // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2011. - № 9. - С. 103-106. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 67.404.9
Рубрики: Право
   Аграрне право

   Аграрное право

Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- продукти харчування -- продукты питания -- державна продовольча політика -- государственная продовольственная политика -- аграрна реформа -- аграрная реформа -- органи державної влади -- органы государственной власти
Анотація: На підставі аналізу правових актів вітчизняного законодавства розглядається система органів державної влади у сфері забезпечення продовольчої безпеки в контексті проведення адміністративної реформи в Україні.


Дод.точки доступу:
Міністерство аграрної політики і продовольства України \о нем\; Державне агентство рибного господарства України \о нем\; Державна інспекція України з питань захисту прав споживачів \о ней\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Фролов, Андрій (аспірант кафедри національної безпеки НАДУ при Президентові України).
    Понятійно-категоріальний апарат державного регулювання забезпечення продовольством населення / А. Фролов // Вісник державної служби України : інформаційно-аналітичний журнал. - 2011. - № 3. - С. 11-15. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 67.401
Рубрики: Право
   Адміністративне право

   Административное право

Кл.слова (ненормовані):
державна продовольча політика -- государственная продовольственная политика -- державне управління -- государственное управление -- продовольча проблема -- продовольственная проблема -- державне регулювання -- государственное регулирование -- понятійно-категорійний апарат
Анотація: Проаналізовано відмінність понять "управління" від "регулювання" та "державне управління" від "державне регулювання", дано визначення дефініції "державне регулювання забезпечення продовольством населення".


Дод.точки доступу:
Про продовольчу безпеку України, проект закону \о произв.\

Знайти схожі

3.


    Кім, Рені Бо (доцент Бізнес-школи Університету Хяньянь; м.Сеул; Південна Корея; PhD (економіка)).
    Вибір генетично модифікованих продуктів китайськими споживачами : висновки для розробки політики харчових ризиків / Р. Б. Кім, Х. Чен // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. - № 6. - С. 258-266 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.422.5(5КИТ)в6-5
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Торговля отдельными видами товаров

   Торгівля окремими видами товарів

   Китай
Кл.слова (ненормовані):
государственная продовольственная политика -- державна продовольча політика -- маркетинг -- генетически модифицированные продукты питания -- генетично модифіковані продукти харчування -- ГМО -- маркетинговые стратегии -- маркетингові стратегії -- пищевая безопасность -- харчова безпека -- пищевые риски -- харчові ризики -- потребительское поведение -- споживацька поведінка
Анотація: Показано, що генетично модифіковані продукти харчування поширені в Китаї, проте не всі китайські споживачі інформовані про них в повній мірі. Розуміння ставлення китайських споживачів до ГМ продуктів є основою для розробки ефективної державної політики з управління харчовими ризиками і маркетингових стратегій для ГМ харчових продуктів. Порівняно відносну важливість 3 основних чинників – якості продукції, інформування споживачів і відповідної політики. Передбачено, в якому напрямі зацікавлені сторони повинні розвиватися в майбутньому для успішного маркетингу і управління ризиками генетично модифікованих харчових продуктів. Знання і обізнаність мають найбільший вплив на небажання споживачів зробити покупку, а передбачуваний ризик має вторинну дію.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Чен, Хаоран (аспірант Шкоди бізнес-адміністрування Університету Хяньянг; м.Сеул; Південна Корея; PhD (бізнес-адміністрування))

Знайти схожі

4.


    Шпиг, Ю. М. (апірантка Національного університету харчових технологій).
    Методичні підходи до управління інтегрованими структурами в умовах модернізації національної економіки / Ю. М. Шпиг // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. - № 4. - С. 147-151 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25(УКР-4ХЕР)в-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Украина
    Україна

    Херсонская область

    Херсонська область

    Мелитополь

    Мелітополь

Кл.слова (ненормовані):
агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- АПК -- аутсорсинг -- государственная продовольственная политика -- державна продовольча політика -- интегрированные структуры -- інтегровані структури -- модернизационные процессы -- модернізаційні процеси -- мясоперерабатывающие предприятия -- м'ясопереробні підприємства -- регионы Украины -- регіони України -- финансовые центры -- фінансові центри -- экономическая эффективность -- економічна ефективність -- продовольственная политика -- продовольча політика
Анотація: Сучасна продовольча політика спрямована на інтенсифікацію виробництва і підвищення ефективності використання ресурсів з метою надійного забезпечення населення країни продовольством. Загальновизнаною проблемою сучасної економічної реальності є низька ефективність діяльності вітчизняних підприємств харчової промисловості, коріння якої криються в застарілих підходах до управління, низькому рівні інвестицій в капітал, ігноруванні інновацій у всіх сферах діяльності промислових підприємств.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Мелитопольский мясокомбинат, ЧАО \о нем\

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)