Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=державна продовольча політика<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Гребенюк, Максим
(кандидат юридичних наук; заступник завідувача кафедри цивільного та трудового права Національної академії Служби безпеки України).
Новий формат державно-правового регулювання забезпечення продовольчої безпеки в Україні / М. Гребенюк> // Підприємництво, господарство, право : науково-практичний господарсько-правовий журнал. До 2001 г. виходив російською мовою. - 2011. -
№ 9
. - С. 103-106. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
347
ББК
67.404.9
Рубрики:
Право
Аграрне право
Аграрное право
Кл.слова (ненормовані):
продовольча
безпека
--
продовольственная безопасность
--
продукти харчування
--
продукты питания
--
державна
продовольча
політика
--
государственная продовольственная политика
--
аграрна реформа
--
аграрная реформа
--
органи державної влади
--
органы государственной власти
Анотація:
На підставі аналізу правових актів вітчизняного законодавства розглядається система органів державної влади у сфері забезпечення продовольчої безпеки в контексті проведення адміністративної реформи в Україні.
Дод.точки доступу:
Міністерство аграрної політики і продовольства України \о нем\; Державне агентство рибного господарства України \о нем\;
Державна
інспекція України з питань захисту прав споживачів \о ней\
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
2.
Фролов, Андрій
(аспірант кафедри національної безпеки НАДУ при Президентові України).
Понятійно-категоріальний апарат державного регулювання забезпечення продовольством населення / А. Фролов> // Вісник державної служби України : інформаційно-аналітичний журнал. - 2011. -
№ 3
. - С. 11-15. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
^a342.9
ББК
67.401
Рубрики:
Право
Адміністративне право
Административное право
Кл.слова (ненормовані):
державна
продовольча
політика
--
государственная продовольственная политика
--
державне управління
--
государственное управление
--
продовольча
проблема
--
продовольственная проблема
--
державне регулювання
--
государственное регулирование
--
понятійно-категорійний апарат
Анотація:
Проаналізовано відмінність понять "управління" від "регулювання" та "державне управління" від "державне регулювання", дано визначення дефініції "державне регулювання забезпечення продовольством населення".
Дод.точки доступу:
Про продовольчу безпеку України, проект закону \о произв.\
Знайти схожі
>
3.
Кім, Рені Бо
(доцент Бізнес-школи Університету Хяньянь; м.Сеул; Південна Корея; PhD (економіка)).
Вибір генетично модифікованих продуктів китайськими споживачами : висновки для розробки політики харчових ризиків / Р. Б. Кім, Х. Чен> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2013. -
№ 6
. - С. 258-266 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.422.5(5КИТ)в6-5
Рубрики:
Экономика
Економіка
Торговля отдельными видами товаров
Торгівля окремими видами товарів
Китай
Кл.слова (ненормовані):
государственная продовольственная политика
--
державна
продовольча
політика
--
маркетинг
--
генетически модифицированные продукты питания
--
генетично модифіковані продукти харчування
--
ГМО
--
маркетинговые стратегии
--
маркетингові стратегії
--
пищевая безопасность
--
харчова безпека
--
пищевые риски
--
харчові ризики
--
потребительское поведение
--
споживацька поведінка
Анотація:
Показано, що генетично модифіковані продукти харчування поширені в Китаї, проте не всі китайські споживачі інформовані про них в повній мірі. Розуміння ставлення китайських споживачів до ГМ продуктів є основою для розробки ефективної державної політики з управління харчовими ризиками і маркетингових стратегій для ГМ харчових продуктів. Порівняно відносну важливість 3 основних чинників – якості продукції, інформування споживачів і відповідної політики. Передбачено, в якому напрямі зацікавлені сторони повинні розвиватися в майбутньому для успішного маркетингу і управління ризиками генетично модифікованих харчових продуктів. Знання і обізнаність мають найбільший вплив на небажання споживачів зробити покупку, а передбачуваний ризик має вторинну дію.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Чен, Хаоран (аспірант Шкоди бізнес-адміністрування Університету Хяньянг; м.Сеул; Південна Корея; PhD (бізнес-адміністрування))
Знайти схожі
>
4.
Шпиг, Ю. М.
(апірантка Національного університету харчових технологій).
Методичні підходи до управління інтегрованими структурами в умовах модернізації національної економіки / Ю. М. Шпиг> // Формування ринкових відносин в Україні : Збірник наукових праць. - 2014. -
№ 4
. - С. 147-151 : схем. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.304.25(УКР-4ХЕР)в-2
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика пищевой промышленности
Економіка харчової промисловості
Украина
Україна
Херсонская область
Херсонська область
Мелитополь
Мелітополь
Кл.слова (ненормовані):
агропромышленный комплекс
--
агропромисловий комплекс
--
АПК
--
аутсорсинг
--
государственная продовольственная политика
--
державна
продовольча
політика
--
интегрированные структуры
--
інтегровані структури
--
модернизационные процессы
--
модернізаційні процеси
--
мясоперерабатывающие предприятия
--
м'ясопереробні підприємства
--
регионы Украины
--
регіони України
--
финансовые центры
--
фінансові центри
--
экономическая эффективность
--
економічна ефективність
--
продовольственная политика
--
продовольча
політика
Анотація:
Сучасна
продовольча
політика
спрямована на інтенсифікацію виробництва і підвищення ефективності використання ресурсів з метою надійного забезпечення населення країни продовольством. Загальновизнаною проблемою сучасної економічної реальності є низька ефективність діяльності вітчизняних підприємств харчової промисловості, коріння якої криються в застарілих підходах до управління, низькому рівні інвестицій в капітал, ігноруванні інновацій у всіх сферах діяльності промислових підприємств.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Дод.точки доступу:
Мелитопольский мясокомбинат, ЧАО \о нем\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)