Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=качество соков<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Мазуренко, І.
    Соки для дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості / І. Мазуренко // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 58-60. - Библиогр.: с. 60
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контролювання якості -- контроль качества -- дитяче харчування -- детское питание -- виробництво соків -- производство соков -- послуги -- услуги -- вимоги до контролювання якості -- требования к контролю качества -- качество соков -- якість соків
Анотація: Розглянуто узагальнення єдиних вимог до контролювання якості та безпечності виробництва соків для дитячого харчування.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Бочарова, О. (доктор технічних наук).
    Експрес-оцінювання якості антоціанозабарвлених соків та сокових продуктів / О. Бочарова, І. Боброва, Л. Анісімова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2013. - № 3. - С. 62-65 : ил. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
стандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- антоціанозабарвлені соки -- антоциноокрашенные соки -- сокові продукти -- соковые продукты -- експрес-оцінювання якості соків -- экспресс-оценки качества соков -- оптичний метод -- оптический метод -- качество соков -- якість соків
Анотація: Проаналізовано можливості експрес-оцінювання якості та встановлення ймовірної фальсифікації соків та сокових продуктів оптичним методом. Встановлено критерії якості для анотціанозабарвлених соків.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Боброва, І.; Анісімова, Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)