Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=мясо<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
27
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-20
21-27
>
1.
Чудновець, І.
Методика прогнозування імпортних надходжень м'яса птиці в Україну / І. Чудновець> // Економіст : Науково-практичний журнал. Зас.: фірма "Колегіум". - 2009. -
№ 4
. - С. 44-46 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338(100)
ББК
65.5
Рубрики:
Економіка
Світова економіка
Міжнародні економічні відносини
Экономика
Мировая экономика
Международные экономические отношения
Україна
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо
--
м'ясна продукція
--
імпорт м'яса
--
оптимізація імпорту м'яса
--
надходження м'яса
--
м'ясо птиці
--
мясо
--
мясная продукция
--
импорт мяса
--
оптимизация импорта мяса
--
поступление мяса
--
мясо
птицы
Анотація:
Визначено алгоритм прогнозування імпортних надходжень м'яса в Україну та побудовано економетричну модель попиту і пропозиції на м'ясо птиці.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.07.2009р. Інв.2656ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
2.
Про внесення змін
до Інструкції з бухгалтерського обліку податку на додану вартість : наказ Міністерства фінансів України від 18 травня 2009 р. № 675> // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2009. -
№ 7
. - С. 3
УДК
657.1(083.133)
Рубрики:
Бухгалтерский учет
Нормативные документы, 2009 г.
Бухгалтерський облік
Нормативні документи, 2009 р.
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерский учет
--
нормативные документы
--
инструкции
--
налог на добавленную стоимость
--
приказы Министерства финансов
--
перерабатывающие предприятия
--
мясо
-молочная продукция
--
дотация
--
сельськохозяйственные товаропроизводители
--
расчеты по налогам
--
бухгалтерський облік
--
нормативні документи
--
податок на додану вартість
--
накази Міністерства фінансів
--
переробна промисловість
--
м'ясо-молочна продукція
--
дотація
--
сільськогосподарські товаровиробники
--
розрахунки за податками
Анотація:
Зміни до Інструкції з бухгалтерського обліку податку на додану вартість.
Утримувачі документа:
ДНУЗТ
Дод.точки доступу:
Міністерство фінансів України \про нього\; Інструкція з бухгалтерського обліку податку на додану вартість \о произв.\
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (27.07.2009р. Інв.2817ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
3.
Гончарук, А.
(доцент; кандидат економічних наук).
Забезпечення ефективності виробництва м'яса в Україні / А. Гончарук> // Економіка України : Щомісячний політіко-економічний журнал. Держком УРСР по економіці и АH УРСР. До 1992р -Економіка Радянської України - на рос. та укр. мовах. - 2009. -
№ 6
. - С. 65-74 : табл., рис.
УДК
338.45: 68+338.45: 664
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості, 2000-2006 рр.
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Україна
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо
--
м'ясна галузь
--
харчова промисловість
--
конкурентоспроможність продукції
--
виробництво м'яса
--
споживання м'яса
--
компанії
--
рейтинг компаній
--
порівняльний аналіз
--
мясо
--
мясная отрасль
--
пищевая промышленность
--
конкурентоспособность продукции
--
производство мяса
--
употребление мяса
--
сравнительный анализ
Анотація:
Із застосуванням різних інструментів і моделей граничного аналізу та бенчмаркінгу проведено порівняльний аналіз ефективності 29 українських і 53 іноземних компаній, що працюють у м'ясній галузі. Встановлено значний вплив організаційних та управлінських факторів на ефективність вітчизняних підприємств. Виявлено чималий потенціал підвищення ефективності галузі.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.08.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)
Знайти схожі
>
4.
Мармуль, Л. О.
(доктор економічних наук; професор; Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет").
Проблеми і перспективи розвитку птахівництва в регіоні / Л.О. Мармуль, Н.О. Аверчева> // Економіка АПК : Міжнародний науково-виробничий журнал. - 2009. -
№ 4(174)
. - С. 16-24. - Бібліогр. в кінці розд. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
ДРНТІ
06.71.07
ББК
65.325.2
Рубрики:
Економіка тваринництва
Экономика животноводства
Україна
Херсонська область
Кл.слова (ненормовані):
птахівництво
--
рентабельність продукції птахівництва
--
виробництво яєць
--
м’ясо птиці
--
птицеводство
--
рентабельность продукции птицеводства
--
мясо
птицы
--
продукция птицеводства
--
продукція птахівництва
Анотація:
Аналіз найбільших районів-виробників яєць і м’яса птиці свідчить про дуже низький рівень ефективності виробництва, що стало причиною банкрутства і зміни власника більшості спеціалізованих підприємств області.
Утримувачі документа:
Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Дод.точки доступу:
Аверчева, Н.О. (кандидат економічних наук; Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет")
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (29.07.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)
Знайти схожі
>
5.
Місюк, М. В.
(кандидат економічних наук; доцент; Подільський державний аграрно-технічний університет).
Про державне регулювання розвитку галузі скотарства / М.В. Місюк> // Економіка АПК : Міжнародний науково-виробничий журнал. - 2009. -
№ 4(174)
. - С. 112-116. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
ДРНТІ
68.39.29
ББК
65.325.2
Рубрики:
Економіка тваринництва
Скотарство
Экономика животноводства
Скотоводство
Кл.слова (ненормовані):
скотарство
--
ринок продукції скотарства
--
продовольча безпека
--
скотоводство
--
продовольственная безопасность
--
рынок продукции скотоводства
--
конкурентоспроможність продукції
--
м’ясо- молочна продукція
--
конкурентоспособность продукции
--
мясо
-молочная продукция
--
продовольственный рынок
--
продовольственный рынок
--
продукция сельского хозяйства
--
продовольчий ринок
--
продукція сільського господарства
Анотація:
Визначення форм і напрямів державного регулювання ринку продукції скотарства.
Утримувачі документа:
Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (29.07.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)
Знайти схожі
>
6.
Мудрак, Р.
(доцент; кандидат економічних наук).
Чинники цінової динаміки на ринку м'яса та м'ясопродуктів / Р. Мудрак> // Економіка України : щомісячний політіко-економічний журнал на російській та українській мовах. - 2009. -
№ 9
. - С. 67-78 : табл., форм.
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Економіка сільського господарства, 2000-2008 рр.
Экономика
Экономика сельского хозяйства
Україна
США
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо
--
ринок м'яса
--
м'ясопродукти
--
ціноутворення
--
продукти харчування
--
безалкогольні напої
--
індекси споживчих цін
--
виробництво м'яса
--
худоба
--
приріст худоби
--
мясо
--
рынок мяса
--
мясо
продукты
--
ценообразование
--
продукты питания
--
безалкогольные напитки
--
индексы потребительских цен
--
производство мяса
--
скот
--
прирост скота
Анотація:
Проаналізовано сучасний стан вітчизняного ринку м'яса та м'ясопродуктів, а також основні чинники цінової кон'юктури. З'ясовано, що динаміку цін визначають головним чином обсяги, структура й вартість виробництва. Збільшення обсягів споживання в умовах відкритого конкурентного ринку на підвищення цін не впливає.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (16.11.2009р. Інв.2908ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
7.
Шлапак, Олександр Віталійович
(здобувач Державної установи "Інститут економіки та прогнозування НАН України"; м.Київ; Україна).
Особливості і перспективи формування внутрішнього споживчого ринку продукції м'ясного скотарства / О. В. Шлапак> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2012. -
№ 12
. - С. 75-83 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.422.5(4УКР)-2
Рубрики:
Экономика
Економіка
Торговля отдельными видами товаров
Торгівля окремими видами товарів
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
внутренние потребительские рынки
--
внутрішні споживчі ринки
--
говядина
--
яловичина
--
доходы населения
--
доходи населення
--
импортируемое
мясо
--
імпортоване м'ясо
--
потребительский спрос
--
споживчий попит
--
птичье
мясо
--
м'ясо птиці
--
свинина
--
свинина
--
средний класс
--
середній клас
--
структура спроса
--
структура попиту
--
формирование рынка мяса
--
формування ринка м'яса
--
ценовая конъюнктура
--
цінова кон'юнктура
--
экономическая динамика
--
економічна динаміка
Анотація:
Долсіджено закономірності й особливості вітчизняного споживчого ринку продукції м'ясного скотарства. Оцінено вплив зміни доходів населення на структуру попиту на м'ясну продукцію. Проаналізовано вплив цінової кон'юнктури ринку м'яса великої рогатої худоби (ВРХ) і ринків конкурентної продукції - свинини та м'яса птиці - на формування споживчого ринку м'яса ВРХ. У зв'язку із залежністю перспектив розвитку світового м'ясного скотарства від збільшення чисельності середнього класу в країнах світу, обгрунтовано перспективи розвитку м'ясного скотарства в Україні.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
>
8.
Ягода, Г. Ю.
(аспірант; Уманський національний університет садівництва).
Забезпеченість основними засобами сільськогосподарських підприємств / Г. Ю. Ягода> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 3
. - С. 125-129 : табл. - (Сторінка молодого науковця). - Бібліогр. наприкінці ст., 6 назв. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
68.75.19
УДК
330.123.7:631.1(477.46)
Рубрики:
Засоби виробництва
Средства производства
Сільськогосподарське виробництво
Сельскохозяйственное производство
Україна
Украина
Черкаська область
Черкасская область
Кл.слова (ненормовані):
регіони України
--
регионы Украины
--
сільськогосподарські підприємства
--
сельскохозяйственные предприятия
--
сільськогосподарська продукція
--
сельскохозяйственная продукция
--
конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції
--
конкурентоспособность сельскохозяйственной продукции
--
тваринництво
--
животноводство
--
м'ясо-молочне тваринництво
--
мясо
-молочное животноводство
--
засоби сільськогосподарських підприємств
--
средства сельскохозяйственных предприятий
Анотація:
На прикладі Черкаської області та України розглянуто склад, структуру та ефективність використання основних засобів сільськогосподарських підприємств і забезпечення ними.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)
Знайти схожі
>
9.
Кінєва, Тетяна
.
Аналітична оцінка формування та використання біологічного капіталу скотарства / Т. Кінєва> // Економіст : науково-практичний журнал. - 2013. -
№ 4
. - С. 64-67 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Економіка сільського господарства
Экономика
Экономика сельского хозяйства
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство
--
сільськогосподарські підприємства
--
скотарство
--
біологічний капітал скотарства
--
поголів'я худоби
--
сільськогосподарська продукція
--
велика рогата худоба
--
сільськогосподарські корми
--
сельское хозяйство
--
сельскохозяйственные предприятия
--
животноводство
--
биологический капитал животноводства
--
поголовье скота
--
сельскохозяйственная продукция
--
молоко
--
мясо
--
крупный рогатый скот
--
сельскохозяйственные корма
Анотація:
Статтю присвячено дослідженню стану інформаційно-аналітичного забезпечення управління відтворенням біологічного капіталу скотарства. Проаналізовано динаміку й структуру показників відтворення. Визначено основні напрями вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення управління відтворюючими процесами досліджуваної галузі, орієнтовані на ефективне та раціональне використання біологічних ресурсів.
Дод.точки доступу:
Матюші, СТОВ \о нем\; Матюши, СООО
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
10.
Пабат, В. О.
(доктор сільськогосподарських наук; професор; Національний університет біоресурсів і природокористування України).
Основні фактори, що зумовлюють якість продукції тваринництва / В. О. Пабат, Д. Т. Віннічук> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 12
. - С. 108-113. - (Наукова дискусія). - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
68.01.81
УДК
631.95:631.147+581.5+613.28
Рубрики:
Сільськогосподарська екологія
Сельскохозяйственная экология
Органічне землеробство
Органическое земледелие
Екологія рослин
Экология растений
Продукти харчування тваринного походження
Продукты питания животного происхождения
Кл.слова (ненормовані):
животноводство
--
тваринництво
--
продукция животноводства
--
продукція тваринництва
--
производство продукции животноводства
--
виробництво продукції тваринництва
--
молочные продукты питания
--
молочні продукти харчування
--
мясо
--
м'ясо
--
качество продукции животноводства
--
якість продукції тваринництва
--
продукты питания
--
продукти харчування
--
канцерогенные вещества в продуктах питания
--
канцерогенні речовини в продуктах харчування
--
факторы, влияющие на качество продукции животноводства
--
фактори, що впливають якість продукции тваринництва
--
наследственные факторы
--
спадкові фактори
--
экологические факторы
--
екологічні фактори
--
социально-экономические факторы
--
соціально-економічні фактори
--
сельскохозяйственные животные
--
сільськогосподарські тварини
--
екологічні методи в сільському господарстві
--
экологические методы в сельском хозяйстве
Анотація:
Висвітлено проблеми виробництва якісної продукції тваринництва.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Дод.точки доступу:
Віннічук, Д. Т. (доктор сільськогосподарських наук; професор; Інститут водних проблем і меліорації НААН)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
1-10
11-20
21-27
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)