Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
1.


   Україна. Закони.

   
    Про внесеня змін до Закону України "Проякість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини" : Закон від 6.09.2005 р. № 2809 (НОВА РЕДАКЦІЯ ЗАКОНУ) // Уряд. кур'єр. - 2005. - 26 жовт. - С. 5-12 ; Голос України. - 2005. - 1 листоп. - С. 12-19
Кл.слова (ненормовані):
ЗАКОН -- ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- КАЧЕСТВО


Дод.точки доступу:
Україна. Закони
Є примірники у відділах: всього 2 : ЧЗНЛ (2)
Вільні: ЧЗНЛ (2)

Знайти схожі

2.


    Олійник, Д. (професор; доктор економічних наук).
    До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні / Д. Олійник // Економіка України : Щомісячний політіко-економічний журнал. Держком УРСР по економіці и АH УРСР. До 1992р -Економіка Радянської України - на рос. та укр. мовах. - 2009. - № 6. - С. 85-92. - Библиогр. в сносках
УДК
ББК 65.305.7
Рубрики: Економіка
   Економіка легкої та харчової промисловості

   Гігієна харчування

   Экономика

   Экономика легкой и пищевой промышленности

   Гигиена питания

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
ГМО -- продукти харчування -- використання генетично модифікованих організмів -- харчові продукти -- державне регулювання -- маркування продуктів -- генетически модифицированные организмы -- продукты питания -- использование генетически модифицированных организмов -- пищевые продукты -- государственное регулирование -- маркировка продуктов
Анотація: Розглянуто доцільність запровадження єдиних підходів щодо використання продуктів харчування, які містять генетично модифіковані організми. Проаналізовано їх використання в Україні та вплив на здоров'я споживачів. Наведено рекомендації щодо реформування системи технічного регулювання та споживчої політики шляхом введення технічних регламентів і нормативно-правових актів стосовно встановлення вимог до безпеки харчових продуктів, які виробляються із сировини, отриманої з генетично модифікованих рослин і тварин.


Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.08.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)

Знайти схожі

3.


    Недосєкова, Н. С.
    Проблеми використання харчових добавок / Н. С. Недосєкова // Безпека життєдіяльності. - 2009. - № 7. - С. 2-3
УДК
Рубрики: Гигиена питания
   Гігієна харчування

Кл.слова (ненормовані):
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ -- ХАРЧОВІ ДОБАВКИ

Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (11.09.2009р. Інв.2870ж - Б.ц.) (вільний)

Знайти схожі

4.


    Ролько, О.
    Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови / О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 55-57. - Библиогр.: с. 57
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- системи забезпечення безпеки -- системы обеспечения безопасности -- програми-передуми -- программы-предпосылки -- харчові продукти -- пищевые продукты -- харчове виробництво -- пищевое производство -- безпечність виробництва -- безопасность производства -- управління безпечністю -- управление безопасностью -- рекомендації -- рекомендации
Анотація: Розроблені рекомендації щодо впровадження фундаментальних основ систем обеcпечення харчовим виробництвом - програм-передумов.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

5.


    Вяткін, О.
    Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів / О. Вяткін, Р. Гапонова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 3. - С. 43-45. - Библиогр.: с. 45
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
контроль якості -- контроль качества -- безпека життєдіяльності -- безопасность жизнедеятельности -- показники безпеки -- показатели безопасности -- харчові продукти -- пищевые продукты -- токсичні елементи -- токсичные элементы -- генетично модифіковані організми -- генетически модифицированные организмы -- методи визначення показників безпеки -- методы определения показателей безопасности -- забруднювачі -- загрязнители
Анотація: Проведено аналіз існуючих поширених методів визначення показників безпеки харчової продукції, точніше токсичних елементів.


Дод.точки доступу:
Гапонова, Р.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

6.


    Камалов, Насімсі.
    Проблемы организации маркетинга в совместных предприятиях пищевой промышленности Азербайджана / Н. Камалов // Економіст : науково-практичний журнал. - 2010. - № 6. - С. 46-49 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 65.291
Рубрики: Економіка
   Економіка підприємства, 1995-2008 рр.

   Экономика

   Экономика предприятия

   Азербайджан
Кл.слова (ненормовані):
економіка підприємства -- харчова промисловість -- галузі промисловості -- статистика -- харчові продукти -- виробництво харчових продуктів -- холдинги -- экономика предприятия -- пищевая промышленность -- отрасли промышленности -- пищевые продукты -- производство пищевых продуктов -- маркетингові системи -- маркетинговые системы
Анотація: Рассмотрена деятельность предприятий пищевой промышленности Азербайджана, проведен анализ маркетинговых систем двух ведущих совместных предприятий отрасли, выявлены недостатки и указаны пути усовершенствования.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

7.


    Широбокова, А.
    Управління безпечністю харчових продуктів: системиний підхід / А. Широбокова // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2010. - N 2. - С. 68-70. - Библиогр.: с. 70. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
сандартизація -- стандартизация -- контроль якості -- контроль качества -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові продукти -- пищевые продукты -- системний підхід -- системный подход -- ризики -- риски -- безпека -- безопасность -- міжнародні стандарти -- международные стандарты
Анотація: Розглянуто необхідність та етапи упровадження на підприємствах харчової галузі системи безпеки.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

8.


    Купинец, Лариса (кандидат экономических наук; Институт проблем рынка и экономико-экологических исследований НАН Украины; Одесса).
    Продовольствие и здоровье нации: риск-анализ, экономическая оценка, управленческие решения / Л. Купинец, С. Харичков // Економіст : науково-практичний журнал. - 2011. - № 6. - С. 31-37 : табл., рис. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.9(4Укр)
Рубрики: Экономика
   Экономика Украины

   Економіка

   Економіка України

   Украина
    Україна

Кл.слова (ненормовані):
национальные экономики -- продовольтвенный комплекс -- здоровье нации -- ущерб здоровью -- пищевые продукты -- безопасность продуктов -- загрязнения продуктов -- некачественные продукты -- качество продовольствия -- пищевые добавки -- медицинские исследования -- риски заболеваемости -- пищевые риски -- экономическая оценка -- управленческие решения -- экологическая политика -- національні економіки -- продовольчий комплекс -- здоров'я нації -- збиток здоров'ю -- харчові продукти -- безпека продуктів -- забруднення продуктів -- неякісні продукти -- якість продовольства -- харчові добавки -- медичні дослідження -- ризики захворюваності -- харчові ризики -- економічна оцінка -- управлінські рішення -- екологічна політика
Анотація: Рассмотрена зависимость состояния здоровья населения от качества продовольствия. Следуя логике риск-анализа обоснован методологический подход к количественной оценке риска заболеваемости населения в результате воздействия вредных компонентов пищевых продуктов на организм человека. Предложены организационные решения повышения безопасности продовольствия.


Дод.точки доступу:
Харичков, Сергей (доктор экономических наук; Институт проблем рынка и экономико-экологических исследований НАН Украины; Одесса)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

9.


    Мамедов, Парвиз.
    Организация производства и реализация пищевых продуктов в Азербайджане / П. Мамедов // Економіст : науково-практичний журнал. - 2011. - № 2. - С. 49-51 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.305.7 + 65.42
Рубрики: Економіка
   Економіка харчової промисловості, 2000-2009 рр.

   Економіка торгівлі

   Экономика

   Экономика пищевой промышленности, 2000-2009 гг.

   Экономика торговли

   Азербайджан
Кл.слова (ненормовані):
економіка харчової промисловості -- галузі економіки -- харчова промисловість -- організація виробництва -- харчові продукти -- види харчової продукції -- нормативно-правове регулювання -- економіка торгівлі -- внутрішня торгівля -- зовнішня торгівля -- експорт товарів -- імпорт товарів -- інвестиції -- державне регулювання -- экономика пищевой промышленности -- отрасли экономики -- пищевая промышленность -- организация производства -- пищевые продукты -- виды пищевой продукции -- нормативно-правовое регулирование -- экономика торговли -- внутренняя торговля -- внешняя торговля -- экспорт товаров -- импорт товаров -- инвестиции -- государственное регулирование
Анотація: На основе многолетних статитических данных проанализировано состояние организации производства пищевых продуктов республики, их реализация на внутреннем и внешнем рынках, а также структура импорта. Выявлены соответствующие резервы и указаны пути рационального использования пищевых продуктов.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

10.


    Катаєва, С. Е.
    Безпечність застосування синтетичних добавок у харчових продуктах для дітей / С. Е. Катаєва // Безпека життєдіяльності. - 2012. - № 8. - С. 35-40 : табл.
УДК
Рубрики: Пищевая промышленность
   Харчова промисловість

Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- харчові продукти -- пищевые добавки -- харчові добавки -- синтетические добавки -- синтетичні добавки -- пищевые красители -- харчові барвники


Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)