Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукція харчової промисловості<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Кухарська, Н. О.
    Обгрунтування розвитку імпортозамінюючих виробництв у регіоні (на прикладі сільського господарства та харчової промисловості Одеської області) / Н. О. Кухарська, О. О. Ворожейкін // Регіональна економіка : науково-практичний журнал. - 2012. - № 2. - С. 48-54 : рис. - Библиогр. в конце ст.54. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1562-0905
УДК
ББК 65.304
Рубрики: Экономика АПК, 2003-2010 гг.
   Економіка АПК, 2003-2010 рр.

   Україна
    Одеська область

    Одесская область

Кл.слова (ненормовані):
імпорт товарів -- импорт товаров -- виробництво товарів -- производство товаров -- імпортозамінюючі виробництва -- импортзаменяемые производства -- регіони України -- регионы Украины -- продукція сільського господарства -- продукция сельского хозяйства -- продукція харчової промисловості -- продукция пищевой промышленности
Анотація: Здійснено моніторинг імпортних поставок товарів сільського господарства і харчовій промисловості в Одеську область за період 2003-2010 рр. Запропоновано та обгрунтовано структурно-логічні схеми за напрямками "{сировина-продукт-субпродукт}" для цілеспрямованого визначення потенційних імпортозамінюючих виробництв в цьому регіоні.


Дод.точки доступу:
Ворожейкін, О.О.

Знайти схожі

2.


    Нелеп, В. М. (доктор економічних наук; професор).
    Перспективи експорту продукції сільського господарства і харчової промисловості України / В. М. Нелеп, О. М. Висоцька // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. - № 3. - С. 72-78 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка сільського господарства
   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    США

    Нідерланди

    Франція

    Аргентина

Кл.слова (ненормовані):
сільське господарство -- сельское хозяйство -- агропродовольчий комплекс -- агропродовольственный комплекс -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукти харчування -- продукты питания -- продукція сільського господарства -- продукция сельского хозяйства -- продукція харчової промисловості -- продукция пищевой промышленности -- експорт сільськогосподарської продукції -- экспорт сельскохозяйственной продукции -- структура експорту -- структура экспорта
Анотація: На основі порівняння рівня і структури експорту продукції агропродовольчого комплексу України з чотирма країнами (США, Нідерланди, Франція та Аргентина), що входять до десяти країн із найбільшим обсягом експорту цієї продукції, обґрунтовано перспективи виробництва та експорту продукції сільського господарства та харчової промисловості України. Особливу увагу приділено удосконаленню структури експорту, розширенню асортименту, збільшенню експорту органічної продукції і продукції глибокої переробки з високою доданою вартістю, розв’язанню проблеми імпортозаміщення за рахунок відродження цілого ряду галузей сільського господарства (льонарства, коноплярства, хмелярства, тютюнництва, вівчарства, шовківництва, молочного і м’ясного скотарства), пов’язаними з ними промисловими галузями первинної переробки і текстильної промисловості.


Дод.точки доступу:
Висоцька, О. М. (кандидат економічних наук; доцент)

Знайти схожі

3.


    Левченко, Юлія Григорівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університту харчових технологій).
    Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2015. - № 1. - С. 378-381 : табл. - Биіліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.304.25г-6
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Экономика пищевой промышленности

   Економіка харчової промисловості

   Теория управления персоналом

   Теорія управління персоналом

Кл.слова (ненормовані):
кадры -- кадри -- продукция пищевой промышленности -- продукція харчової промисловості -- профессиональные квалификации -- професійні кваліфікації -- підвищення кваліфікації -- повішение квалификации -- качество персонала -- якість персоналу -- якість праці -- качество труда -- трудовые ресурсы -- трудові ресурси -- управление качеством -- управління якістю -- хлебопекарные предприятия -- хлібопекарські підприємства
Анотація: Обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Труш, Юлія Леонідівна (кандидат економічних наук; доцент кафедри прикладної економіки Національного університету харчових технологій України)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)