Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=борошняно-кондитерські вироби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Грищенко, Ф. В. (кандидат військових наук; доцент кафедри).
    Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць / Ф. В. Грищенко, Н. О. Зареченська // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 5. - С. 37-42 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техніка
   Стандартизація. Контроль якості

   Техника

   Стандартизация. Контроль качества

Кл.слова (ненормовані):
безпечність харчових продуктів -- система управління якістю -- борошняно-кондитерські вироби -- система управління безпечністю -- методи оцінювання -- система підтвердження відповідності -- обов’язкова сертифікація -- харчова промисловість -- безопасность пищевых продуктов -- система управления качеством -- кондитерские изделия -- мучные изделия -- система управления безопасностью -- методы оценивания -- система подтверждения соответствия -- обязательная сертификация -- пищевая промышленность -- харчові продукти -- пищевые продукты -- обзор научных трудов -- огляд наукових праць
Анотація: Стисло розглянуто зміст 36 сучасних наукових праць, опублікованих протягом 2009-2014 років, щодо загальних питань якості і безпечності харчових продуктів, поліпшення результативності систем управління якістю (СУЯ) та управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП), упровадження їх на виробництві. Порівняно в часі кількість надрукованих наукових праць, встановлено динаміку їхніх змін. Виявлено недостатньо досліджені напрями, які викликають найбільший інтерес.


Дод.точки доступу:
Зареченська, Н. О. (координатор відділу сервісу)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)