Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=виробники тваринницької продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Рябоконь, В. П.
(доктор економічних наук; член-кореспондент НААН; головний науковий співробітник; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки").
Формування та використання виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. -
№ 6
. - С. 21-27 : рис., табл. - (Економіка агропромислового виробництва). - Бібліогр. наприкінці ст., 18 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
68.39.71
УДК
338.432(477)
Рубрики:
Сільськогосподарське виробництво, 2006-2011 рр.
Сельскохозяйственное производство, 2006-2011 гг.
Україна
Украина
Луганська область
Луганская область
Кл.слова (ненормовані):
АПК
--
м'ясопереробна галузь
--
мясоперерабатывающая отрасль
--
м'ясопереробні підприємства
--
мясоперерабатывающие предприятия
--
потенціал підприємств
--
потенциал предприятий
--
виробничий потенціал підприємств
--
производственный потенциал предприятий
--
переробні галузі
--
перерабатыващие отрасли
--
сільськогосподарські підприємства
--
сельскохозяйственные предприятия
--
виробники
тваринницької
продукції
--
производители животноводческой продукции
--
регионы Украины
--
регіони України
Анотація:
Розкрито теоретико-методологічні засади формування й використання виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств в умовах трансформації організаційно-економічного механізму функціонування агропромислового комплексу України.
Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017
Дод.точки доступу:
Шаповалова, Ю. П. (Луганський національний аграрний університет); Луганськм’ясопром, корпорація \про неї\ПАТ "Луганський м’ясокомбінат" \про нього\; Луганський м’ясокомбінат, ПАТ \про нього\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)