Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=класифікація шоколаду<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Немченко, Ж. (провідний інженер науково-дослідного відділу стандартизаціїї в агропромисловому комплексі).
    Нова редакція ДСТУ 3924 "Шоколад. Загальні технічні умови" / Ж. Немченко // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2014. - № 3. - С. 8-13. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
вимоги до нової редакції стандартів -- требования новой редакции стандартов -- шоколад -- адаптація стандартів -- адаптация стандартов -- національні стандарти -- национальные стандарты -- міжнародні норми -- международные нормы -- класифікація шоколаду -- классификация шоколада
Анотація: Наведено результати порівняльного аналізу вимог нової редакції ДСТУ 3924 «Шоколад. Загальні технічні умови» з міжнародним стандартом CODEX STAN 87-1981 на шоколад і шоколадні вироби та міждержавним стандартом ГОСТ 31721-2012 «Шоколад. Общие технические условия».

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
ДСТУ 3924 «Шоколад. Загальні технічні умови» \о произв.\; CODEX STAN 87-1981 на шоколад і шоколадні вироби \о произв.\; Шоколад. Загальні технічні умови, ДСТУ 3924 \о произв.\; ГОСТ 31721-2012 «Шоколад. Общие технические условия» \о произв.\; Шоколад. Общие технические условия, ГОСТ 31721-2012

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)