Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=конкурентоспособность молочной продукции<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Джемелінська, Л. В. (кандидат економічних наук).
    Ризик-менеджмент в інноваційній діяльності молокопереробних підприємств України / Л. В. Джемелінська // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2013. - № 3. - С. 14-16. - Библиогр. в конце ст.
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка
   Економіка сільського господарства

   Экономика

   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
молокопереробні підприємства -- молокоперерабатывающие предприятия -- інноваційна активність підприємств -- инновационная активность предприятий -- ризик-менеджмент -- риск-менеджмент -- інноваційна продукція -- инновационная продукция -- конкурентоспроможність молочної продукції -- конкурентоспособность молочной продукции -- молочна продукція -- молочная продукция -- ринок молока -- рынок молока -- ринок молочних продуктів -- рынок молочных продуктов -- концепції ефективного управління -- концепции эффективного управления -- управління ризиками -- управление рисками
Анотація: Присвячено визначенню можливостей використання ризик-менеджменту в інноваційній діяльності молокопереробних підприємств України. Обгрунтована необхідність застосування різних концепцій управління для підвищеня конкурентоспроможності молочної продукції та активізації інноваційної діяльності підприємств.


Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

2.


    Харіна, О. О. (аспірант; Київський національний університет імені Тараса Шевченка).
    Стан виробництва й переробки молока та молочних продуктів у сучасних умовах / О. О. Харіна // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 9. - С. 119-123 : табл. - (Сторінка молодого науковця). - Бібліогр. наприкінці ст., 15 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Молочна промисловість
   Молочная промышленность

   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
молокоперерабатывающие предприятия -- молокопереробні підприємства -- молочная продукция -- молочна продукція -- молочное хозяйство -- молочне господарство -- развитие молочного хозяйства -- розвиток молочного господарства -- мировой рынок -- світовий ринок -- конкурентоспособность отечественного молока -- конкурентоспроможність вітчизняного молока -- конкурентоспособность молочной продукции -- конкурентоспроможність молочної продукції -- экологизация -- екологізація -- экологическая маркировка продукции -- екологічне маркування продукції
Анотація: Висвітлено основні тенденції розвитку молочного господарства України, визначено основні проблеми формування продовольчої безпеки і виходу вітчизняних молокопереробних підприємств на світовий ринок.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Знайти схожі

3.


    Чугаєвська, С. В.
    Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції : наукові дослідження / С. В. Чугаєвська // Регіональна економіка : Науково-практичний журнал. - 2013. - № 2. - С. 211-218 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1562-0905
УДК
Рубрики: Молочна галузь
   Молочная отрасль

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
молочна продукція -- молочная продукция -- конкурентоспроможність молочної продукції -- конкурентоспособность молочной продукции -- молокопереробні підприємства -- молокоперерабатывающие предприятия -- сировина -- сырье -- переробка молока -- переработка молока -- готова продукція -- готовая продукция -- якість молочної подукції -- качество молочной продукции -- споживання молочної продукції -- потребление молочной продукции -- санітарно-гігієнічні властивості молочної сировини -- санитарно-гигиенические свойства молочного сырья -- показники конкурентоспроможності -- показатели конкурентоспособности
Анотація: Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обгрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної продукції необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обгрунтуванням методології їх розрахунку.

Утримувачі документа:
Библиотека ИНСО ПГАСА

Знайти схожі

4.


    Згурська, О. М. (аспірант).
    Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств / О. М. Згурська // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. - № 3. - С. 113-119 : табл. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Економіка сільського господарства
   Экономика сельского хозяйства

   Україна
    Київська область

    Європа

Кл.слова (ненормовані):
молочна промисловість -- молочная промышленность -- молокопереробні підприємства -- молокоперерабатывающие предприятия -- виробництво молока -- производство молока -- молочна продукція -- молочная продукция -- конкурентоспроможність молочної продукції -- конкурентоспособность молочной продукции -- молочна сировина -- молочное сырье -- якість молочної продукції -- качество молочой продукции -- управління якістю -- управление качеством -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация
Анотація: Узагальнено й обґрунтовано фактори забезпечення та підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств. Розглянуто та визначено роль стандартизації й сертифікації у забезпеченні якості та, як результат, конкурентоспроможності молочної продукції. Також визначено і проаналізовано вимоги вітчизняного стандарту та директив ЄС щодо якості молочної сировини. Аналіз факторів, які формують якість молочної продукції, показав, що виробництво якісного молока забезпечується чіткою системою господарських, зоотехнічних, ветеринарних і техніко-технологічних заходів, які попереджують причини та визначають критичні точки, а також методи усунення можливих відхилень від заданих параметрів у всьому харчовому ланцюзі. Запропоновано заходи для підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств. Зроблено висновки про те, що основними резервами підвищення конкурентоспроможності молочної продукції є запровадження високих стандартів, посилення концентрації виробництва, вдосконалення організації виробництва і праці, методів технологічного контролю, запровадження ефективної політики ресурсозабезпечення.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)