Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=критичні точки<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Крукович, М. Г.
Анализ структурообразования при поверхностной обработке сталей / М. Г. Крукович> // Вестник Научно-исследовательского института железнодорожного транспорта. - 2012. -
№ 3
. - С. 36-39 . - ISSN 0869-8163
УДК
629.4
Рубрики:
ДЕТАЛІ РУХОМОГО СКЛАДУ
ДЕТАЛИ ПОДВИЖНОГО СОСТАВА
Кл.слова (ненормовані):
деталі рухомого складу
--
детали подвижного состава
--
сталь
--
сталь
--
поверхнева обробка
--
поверхностная обработка
--
прогнозування структур
--
прогнозирование структур
--
критичні
точки
--
критические
точки
--
термічний цикл
--
термический цикл
--
електромеханічний вплив
--
электромеханическое воздействие
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
2.
Контроль безпечності харчової
продукції в упаковці> // Упаковка. - 2016. -
№ 3
. - С. 30-32 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
658.516
Рубрики:
Техника
Стандартизация. Контроль качества
Техніка
Стандартизація. Контроль якості
Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція
--
пищевая продукция
--
безпечність харчової продукції
--
безопасность пищевой продукции
--
металеві забруднення
--
металлические загрязнения
--
металодетектори
--
металлодетекторы
--
система контролю якості
--
система контроля качества
--
контроль якості
--
контроль качества
--
виробничий процес
--
производственный процесс
--
критичні
точки
--
критические
точки
Анотація:
Мова йде про основні характеристики , на які необхідно звернути увагу під час вибору металодетектерів будь-якого типу. Використання металодетекторів належить до системи контролю якості харчової продукції.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_3\11.pdf
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)