Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясопереробна галузь<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Рябоконь, В. П. (доктор економічних наук; член-кореспондент НААН; головний науковий співробітник; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки").
    Формування та використання виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал. - 2013. - № 6. - С. 21-27 : рис., табл. - (Економіка агропромислового виробництва). - Бібліогр. наприкінці ст., 18 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-1055
ДРНТІ
УДК
Рубрики: Сільськогосподарське виробництво, 2006-2011 рр.
   Сельскохозяйственное производство, 2006-2011 гг.

   Україна
    Украина

    Луганська область

    Луганская область

Кл.слова (ненормовані):
АПК -- м'ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- потенціал підприємств -- потенциал предприятий -- виробничий потенціал підприємств -- производственный потенциал предприятий -- переробні галузі -- перерабатыващие отрасли -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- виробники тваринницької продукції -- производители животноводческой продукции -- регионы Украины -- регіони України
Анотація: Розкрито теоретико-методологічні засади формування й використання виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств в умовах трансформації організаційно-економічного механізму функціонування агропромислового комплексу України.

Утримувачі документа:
КРУ "Универсальная научная библиотека им. И. Я. Франко" : 95017

Дод.точки доступу:
Шаповалова, Ю. П. (Луганський національний аграрний університет); Луганськм’ясопром, корпорація \про неї\ПАТ "Луганський м’ясокомбінат" \про нього\; Луганський м’ясокомбінат, ПАТ \про нього\

Знайти схожі

2.


    Чеботарьов, Є. В.
    Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопрдуктів Луганської області / Є. В. Чеботарьов // Регіональна економіка : Науково-практичний журнал. - 2013. - № 2. - С. 201-210 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 1562-0905
УДК
Рубрики: М'ясопереробна галузь
   Мясоперерабатывающая отрасль

   Україна
    Луганська область

    Луганская область

Кл.слова (ненормовані):
маркетингові дослідження -- ринок м'ясопродуктів -- анкетирование -- споживання м'ясних продуктыв -- потребление мясных продуктов -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- м'ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- опрос покупателей -- опитування покупців
Анотація: Класифіковано основні риси ринку м'ясопродуктів Луганської області та обгрунтовано методичні аспекти маркетингового дослідження: визначення методу опитування покупців; формулювання питань та варіантів відповідей; розрахунок обсягу вибіркової сукупності. Проаналізовано результати проведених анкетних опитувань споживачів мєясопродуктів в обласному центрі, містах обласного підпорядкування, промислових й аграрних адміністративно-територіальних районах регіону. На підгрунті встановлених споживацьких уподобань запропоновано заходи щодо вдосконалення маркетингової діяльності та оптимізації виробничо-комерційного процесу товаровиробників м'ясопереробної галузі.

Утримувачі документа:
Библиотека ИНСО ПГАСА

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)