Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=металеві забруднення<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Контроль безпечності харчової продукції в упаковці // Упаковка. - 2016. - № 3. - С. 30-32 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- безпечність харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- металеві забруднення -- металлические загрязнения -- металодетектори -- металлодетекторы -- система контролю якості -- система контроля качества -- контроль якості -- контроль качества -- виробничий процес -- производственный процесс -- критичні точки -- критические точки
Анотація: Мова йде про основні характеристики , на які необхідно звернути увагу під час вибору металодетектерів будь-якого типу. Використання металодетекторів належить до системи контролю якості харчової продукції.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_3\11.pdf

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)