Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=олієжировий підкомплекс<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Петриченко, В. Ф.
(доктор сільськогосподарських наук; професор; академік НААН; радник при дирекції з наукової роботи; Інститут кормів та сільського господарства Поділля НААН України).
Виробництво олійних культур в Україні: сучасні виклики та перспективи [Текст] / В. Ф. Петриченко, І. С. Воронецька> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2017. -
№ 10
. - С. 32-40 : табл.; рис. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
338.43
ББК
65.32
Рубрики:
Економіка
Экономика
Економіка сільського господарства
Экономика сельского хозяйства
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
олієжировий
підкомплекс
--
масложировой подкомплекс
--
олійні культури
--
масличные культуры
--
структура посівів
--
структура посевов
--
виробництво олійних культур
--
производство масличных культур
--
соняшник
--
подсолнечник
--
соя
--
ріпак
--
рапс
--
урожайність олійних культур
--
урожайность масличных культур
--
закупівельні ціни
--
закупочные цены
--
виробництво шроту
--
производство шрота
--
рівень рентабельності
--
уровень рентабельности
--
ексорт сої
--
ексорт сои
--
географія експорту сої
--
география экспорта сои
--
цінові тенденції
--
ценовые тенденции
--
сценарії розвитку
--
сценарии развития
Анотація:
Досліджено структурні зміни при виробництві й реалізації насіння та продуктів переробки олійних культур. Визначено цінові тенденції на внутрішньому й зовнішньому ринках. Розглянуто перспективи і стратегії розвитку олієжирової галузі та соєвиробництва з умовою виходу на світовий ринок. Обгрунтовано, що стратегічний розвиток олієжирового та соєпродуктового
підкомплекс
ів має бути спрямований на зменшення обсягів експорту сировинних ресурсів і створення умов для організації поглибленої переробки.
Перейти к внешнему ресурсу:
текст статьи
Утримувачі документа:
КЗК ДОУНБ
Дод.точки доступу:
Воронецька, Ірина Станіславівна (кандидат економічних наук; доцент; завідувач лабораторії економічних досліджень та маркетингу; Інститут кормів та сільського господарства Поділля)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)