Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=пельмени<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Дослідження продуктів харчування українського виробництва на відповідальність національним нормативним документам / М. П. Поцелуйко [та інші] // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2016. - № 6. - С. 22-25. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості

Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- поживні речовини -- питательные вещества -- безпечність харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- гігієнічні норми -- гигиенические нормы -- органолептичні властивості -- органолептические свойства -- фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства -- продукти українського виробництва -- продукты украинского производства -- м'ясо тушковане -- мясо тушеное -- пельмені -- пельмени -- олія -- масло -- цукор -- сахар
Анотація: Наведено результати досліджень продуктів харчування українського виробництва на відповідальність іх вимогам національним нормативним документам. Навчальна лабораторія коледжу не сертифікована, тому виробників не названо.

Перейти к внешнему ресурсу: \\Tower-2008\textlok\Адвокат\Стандарт_сертифік_якість_2016_6\4.pdf

Дод.точки доступу:
Вдович, В. Г.; Вінник, І. В.; Поцелуйко, М. П.; Давидченко , А. І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)