Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=переробка м'яса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Варламова, М. Л. (здобувач кафедри менеджменту ЗЕД; ВНАУ).
    Аналіз потенціалу переробної галузі АПК Вінницького регіону / М. Л. Варламова, О. О. Прутська // Формування ринкових відносин в Україні : науковий економічний журнал. - 2012. - № 10. - С. 175-178 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 65.04(4УКР-4ВІН)в7 + 65.32(4УКР-4ВІН)в7-2
Рубрики: Экономика
   Економіка

   Региональная экономика

   Регіональна економіка

   Экономика сельского хозяйства

   Економіка сільського господарства

   Украина
    Україна

    Винницкая область

    Вінницька область

Кл.слова (ненормовані):
аграрные предприятия -- аграрні підприємства -- агропромышленный комплекс -- агропромисловий комплекс -- АПК -- перерабатывающая отрасль -- переробна галузь -- экспортный потенциал регионов -- експортний потенціал регіонів -- переробка сільськогосподарської продукції -- переработка сельскохозяйственной продукции -- цукрова промисловість -- сахарная промышленность -- молокопереробна галузь -- молокоперерабатывающая отрасль -- переробка м'яса -- переработка мяса
Анотація: Проаналізовано тенденції розвитку переробної галузі АПК Вінницької області. Аналіз здійснення як в цілому по галузі, так і по окремим її сегментам. Зокрема, виявлення особливості забезпечення переробки овочів та фруктів, молока, м'яса та цукру. Досліджено експортний потенціал даних груп продукції.

Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23

Дод.точки доступу:
Прутська, О.О. (науковий керівник; доктор економічних наук; професор)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)