Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=персонал ресторанів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Головач, Володимир Володимирович (кандидат юридичних наук).
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися. Шахрайство барменів / В. Головач // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2011. - № 1. - С. 32-34. - Продовження, початок № 12 2010 р. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
ББК 67.408.12
Рубрики: Право
   Економічні злочини

   Экономические преступления

Кл.слова (ненормовані):
економічні злочини -- заклади громадського харчування -- громадське харчування -- шахрайство в ресторанах -- персонал ресторанів -- шахрайство барменів -- способи шахрайства -- скритий саботаж -- профілактика зловживань -- экономические преступления -- заведения общественного питания -- общественное питание -- мошенничество в ресторанах -- персонал ресторанов -- мошенничество барменов -- способы мошенничества -- скрытый саботаж -- профилактика злоупотреблений
Анотація: Розглянуті способи шахрайства барменів в ресторані. Показані самі розповсюджені приклади шахрайства барменів та співучасть з іншими працівниками ресторану.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Головач, Володимир Володимирович (кандидат юридичних наук).
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження). Тактика і методика боротьби з шахрайством в ресторані / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2011. - № 5. - С. 32-43. - Библиогр. в сносках
УДК
ББК 67.408.12
Рубрики: Право
   Економічні злочини

   Экономические преступления

Кл.слова (ненормовані):
економічні злочини -- ресторанний бізнес -- шахрайство в ресторані -- персонал ресторанів -- службові обов'язки -- боротьба за правопорушеннями -- профілактичні заходи -- використання стукачів -- технологічна документація -- калькуляційні карти -- інвентаризація -- контрольні клієнти -- нормативно-правове регулювання -- экономические преступления -- ресторанный бизнес -- мошенничество в ресторане -- служебные обязанности -- борьба за правонарушениями -- профилактические мероприятия -- использование стукачей -- технологическая документация -- калькуляционные карты -- инвентаризация -- контрольные клиенты -- нормативно-правовое регулирование
Анотація: Даються поняття тактики і методики боротьби з шахрайством в ресторані. Надається перевага комплексним підходам в організації боротьби з шахрайством в ресторані. В боротьбу з шахрайством повинні бути задіяні всі працівники ресторану шляхом організації індивідуальної профілактики та належного управління персоналом.


Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)