Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевой рацион<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Андрющенко, Тетяна (кандидат педагогічних наук; завідувач кафедри освітнього менеджменту і педагогічних інновацій).
    До здоров'я дітей компетентнісний підхід. Формування здоров'язбережувальної компетентності дошкільнят / Т. Андрющенко // Дошкільне виховання. - 2014. - № 11. - С. 20-23. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК 74.100.55
Рубрики: Фізичне виховання дошкільників
   Физическое воспитание дошкольников

Кл.слова (ненормовані):
здоров'я дітей -- харчовий раціон -- ігри -- завдання -- вправи -- здоровье детей -- пищевой рацион -- игры -- задания -- упражнения -- здоров’язбережувальна компетентність дітей -- здоровьесберегающая компетентность детей -- здоровий спосіб життя -- здоровій способ жизни -- авторські методики -- авторские методики
Анотація: Розглянуто нову ефективну методику формування здоров’язбережувальної компетентності дітей. Комплекс завдань цієї методики підпорядкований трьом основним цілям: створення у дітей мотивації збереження здоров’я, дотримання здорового способу життя;вибудування в них системи знань про здоров’я, чинники його збереження та зміцнення ; набуття малюками життєвих навичок, що сприяють фізичному, соціальному, психічному та духовному здоров’ю.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\Дошк_вихов_2014_11\9.pdf
Утримувачі документа:
НБ МДУ

Знайти схожі

2.


    Щербань, Олена (кандидат історичних наук; докторань ХДАК).
    Сьогодення у призмі традиційної культури харчування мешканців Наддніпрянської України в кінці ХІХ - на початку ХХ століття / Олена Щербань // Народна творчість та етнологія. - 2017. - № 1. - С. 42-48. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
ББК 63.51
Рубрики: Етнологія
   Этнология

   Историческая этнология

   Історична етнологія

   Україна
    Украина

    Наддніпрянщина

    Надднепрянщина

Кл.слова (ненормовані):
культура харчування -- культура питания -- українська етнографія -- украинская этнография -- харчовий раціон -- пищевой рацион -- українська кухня -- украинская кухня -- народна їжа -- народная еда -- народная пища -- глиняная посуда -- глиняний посуд -- вариста піч -- варистая печь -- скоромна їжа -- святкова їжа -- праздничная еда -- скоромная пища -- скоромная еда
Анотація: Розглянуто особливості традиційного харчування мешканців Наддніпрянщини. Акцентовано увагу на денносу меню селенянина-середняка в скоромний будень і свято та в пісний будень і пісне свято.


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)