Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=пищевой рацион<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Андрющенко, Тетяна
(кандидат педагогічних наук; завідувач кафедри освітнього менеджменту і педагогічних інновацій).
До здоров'я дітей компетентнісний підхід. Формування здоров'язбережувальної компетентності дошкільнят / Т. Андрющенко> // Дошкільне виховання. - 2014. -
№ 11
. - С. 20-23. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
74.100.55
Рубрики:
Фізичне виховання дошкільників
Физическое воспитание дошкольников
Кл.слова (ненормовані):
здоров'я дітей
--
харчовий раціон
--
ігри
--
завдання
--
вправи
--
здоровье детей
--
пищевой
рацион
--
игры
--
задания
--
упражнения
--
здоров’язбережувальна компетентність дітей
--
здоровьесберегающая компетентность детей
--
здоровий спосіб життя
--
здоровій способ жизни
--
авторські методики
--
авторские методики
Анотація:
Розглянуто нову ефективну методику формування здоров’язбережувальної компетентності дітей. Комплекс завдань цієї методики підпорядкований трьом основним цілям: створення у дітей мотивації збереження здоров’я, дотримання здорового способу життя;вибудування в них системи знань про здоров’я, чинники його збереження та зміцнення ; набуття малюками життєвих навичок, що сприяють фізичному, соціальному, психічному та духовному здоров’ю.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\Дошк_вихов_2014_11\9.pdf
Утримувачі документа:
НБ МДУ
Знайти схожі
>
2.
Щербань, Олена
(кандидат історичних наук; докторань ХДАК).
Сьогодення у призмі традиційної культури харчування мешканців Наддніпрянської України в кінці ХІХ - на початку ХХ століття / Олена Щербань> // Народна творчість та етнологія. - 2017. -
№ 1
. - С. 42-48. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
УДК
39
ББК
63.51
Рубрики:
Етнологія
Этнология
Историческая этнология
Історична етнологія
Україна
Украина
Наддніпрянщина
Надднепрянщина
Кл.слова (ненормовані):
культура харчування
--
культура питания
--
українська етнографія
--
украинская этнография
--
харчовий раціон
--
пищевой
рацион
--
українська кухня
--
украинская кухня
--
народна їжа
--
народная еда
--
народная пища
--
глиняная посуда
--
глиняний посуд
--
вариста піч
--
варистая печь
--
скоромна їжа
--
святкова їжа
--
праздничная еда
--
скоромная пища
--
скоромная еда
Анотація:
Розглянуто особливості традиційного харчування мешканців Наддніпрянщини. Акцентовано увагу на денносу меню селенянина-середняка в скоромний будень і свято та в пісний будень і пісне свято.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)