Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Каталог книг (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=плодоовочева продукція<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Руда, Н. С. (аспірант).
    Продовольча безпека та значення плодоовочівництва в її забезпеченні / Н. С. Руда // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. - № 5. - С. 105-108 : рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 42.35 + 42.3
Рубрики: Плодівництво
   Плодоводство

   Ягідництво

   Ягодоводство

   Овочівництво

   Овощеводство

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
плодоовочівництво -- плодоовощеводство -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- господарства населення -- хозяйства населения -- виробництво овочів -- производство овощей -- виробництво плодів -- производство плодов -- виробництво ягід -- производство ягод -- реалізація овочів -- реализация овощей -- реалізація плодів -- реализация плодов -- реалізація ягід -- реализация ягод -- зберігання овочів -- хранение овощей
Анотація: Розглянуто тенденції виробництва овочів, плодів та ягід в Україні за останні роки. Відзначається зростання врожайності в 1,2–2,2 раза порівняно з 1990 і 2000 роками. Виробництво овочів, плодів та ягід перемістилося у господарства населення, частка яких упродовж 2009–2011 років у виробництві овочів 84,2–88,1%, плодів і ягід – 73,0–84,2%. Причинами нижче рекомендованого забезпечення населення за раціональними нормами споживання овочами, плодами та ягодами є значні втрати при зберіганні та їхнє використання за іншими напрямами, а плодів та ягід – ще й недостатнє їх виробництво. Для забезпечення рекомендованих норм споживання овочів і фруктів як складової Продовольчої безпеки країни необхідно не тільки збільшувати обсяги виробництва, а й відстежувати шляхи їхнього використання, розширювати зберігання у свіжому вигляді та переробку на консервовані продукти.


Знайти схожі

2.


   
    Овочі та фрукти в Україні (ринок, тенденції, упаковка) // Упаковка. - 2015. - № 5. - С. 13-16. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - рис.
УДК
Рубрики: Упаковка
   Україна
    Украина

Кл.слова (ненормовані):
овощи -- овочі -- фрукти -- ринки продукції -- рынки продукции -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- тенденции развития рынков -- тенденції розвитку ринків -- пакування плодоовочевої продукції -- упаковка плодоовощной продукции -- структурування ринків -- структурирование рынков -- види упаковки -- виды упаковки
Анотація: Природні ресурси та кліматичні умови України сприяють розвитку українського ринку овочів та фруктів, у якому експерти передбачають потужну експортну складову, яка, за їхніми оцінками, може сягати обсягу у $1 млрд. Такі результати можливі за умови впровадження сучасних технологій та обладнання не тільки у вирощування та збирання врожаю овочів та фруктів, а й, насамперед, у попередню їх обробку, пакування та логістику доставки до кінцевого споживача.

Перейти к внешнему ресурсу: \\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2015_5\3.pdf

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)