Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Каталог книг (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=плодоовочева продукція<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Руда, Н. С.
(аспірант).
Продовольча безпека та значення плодоовочівництва в її забезпеченні / Н. С. Руда> // Економіка АПК : міжнародний науково-виробничий журнал . - 2014. -
№ 5
. - С. 105-108 : рис. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
634.1
634.7
635.1/8
ББК
42.35 + 42.3
Рубрики:
Плодівництво
Плодоводство
Ягідництво
Ягодоводство
Овочівництво
Овощеводство
Україна
Кл.слова (ненормовані):
плодоовочівництво
--
плодоовощеводство
--
плодоовочева
продукція
--
плодоовощная продукция
--
господарства населення
--
хозяйства населения
--
виробництво овочів
--
производство овощей
--
виробництво плодів
--
производство плодов
--
виробництво ягід
--
производство ягод
--
реалізація овочів
--
реализация овощей
--
реалізація плодів
--
реализация плодов
--
реалізація ягід
--
реализация ягод
--
зберігання овочів
--
хранение овощей
Анотація:
Розглянуто тенденції виробництва овочів, плодів та ягід в Україні за останні роки. Відзначається зростання врожайності в 1,2–2,2 раза порівняно з 1990 і 2000 роками. Виробництво овочів, плодів та ягід перемістилося у господарства населення, частка яких упродовж 2009–2011 років у виробництві овочів 84,2–88,1%, плодів і ягід – 73,0–84,2%. Причинами нижче рекомендованого забезпечення населення за раціональними нормами споживання овочами, плодами та ягодами є значні втрати при зберіганні та їхнє використання за іншими напрямами, а плодів та ягід – ще й недостатнє їх виробництво. Для забезпечення рекомендованих норм споживання овочів і фруктів як складової Продовольчої безпеки країни необхідно не тільки збільшувати обсяги виробництва, а й відстежувати шляхи їхнього використання, розширювати зберігання у свіжому вигляді та переробку на консервовані продукти.
Знайти схожі
>
2.
Овочі та фрукти
в Україні (ринок, тенденції, упаковка)> // Упаковка. - 2015. -
№ 5
. - С. 13-16. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ. - рис.
УДК
621.798
Рубрики:
Упаковка
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
овощи
--
овочі
--
фрукти
--
ринки продукції
--
рынки продукции
--
плодоовочева
продукція
--
плодоовощная продукция
--
тенденции развития рынков
--
тенденції розвитку ринків
--
пакування плодоовочевої продукції
--
упаковка плодоовощной продукции
--
структурування ринків
--
структурирование рынков
--
види упаковки
--
виды упаковки
Анотація:
Природні ресурси та кліматичні умови України сприяють розвитку українського ринку овочів та фруктів, у якому експерти передбачають потужну експортну складову, яка, за їхніми оцінками, може сягати обсягу у $1 млрд. Такі результати можливі за умови впровадження сучасних технологій та обладнання не тільки у вирощування та збирання врожаю овочів та фруктів, а й, насамперед, у попередню їх обробку, пакування та логістику доставки до кінцевого споживача.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2015_5\3.pdf
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)