Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=повсякденна їжа<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Артюх, Лідія
Кухня в православних монастирях світу (Рец. на кн.: Manko M. Kuchnia klasztorow prawoslawnych. - Krakoww 2008.) : рецензия / Лідія Артюх> // Народна творчість та етнологія. - 2016. -
№1
. - С. 110-112. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕКІ
Рец. на Manko M. . Kuchnia klasztorow prawoslawnych / M. Manko. - Krakoww 2008
УДК
39
ББК
63.5
Рубрики:
Етнологія
Этнология
Кл.слова (ненормовані):
еда как социокультурный феномен
--
їжа
як соціокультурний феномен
--
православні монастирі
--
православные монастыри
--
питание монахов
--
їжа
монахів
--
повседневная пища
--
повсякденна
їжа
--
ритуальная пища
--
ритуальна
їжа
--
чернецтво
--
рецензії на книги
--
рецензии на книги
Знайти схожі
>
2.
Курінна, Марина
.
Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ - початок ХХІ століття) [Текст] / Марина Курінна> // Народна творчість та етнологія. - 2016. -
№ 4
. - С. 47-53. - Література : 14 назв. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
39(4/9)
ББК
63.52
Рубрики:
Етнологія, 20 ст. кін.-21 ст. поч.
Этнология, 20 ст. кон.-21 ст. нач.
Україна
Украина
Запорізька область
Запорожская область
Кл.слова (ненормовані):
поаседневная едаеда
--
етнографія України
--
повсякденна
їжа
--
кулінарні традиції
--
национальные меньшинства Украины
--
національні меншини в Україні
--
традиционное питание
--
традиційне харчування
--
українська народна
їжа
--
украинская народная еда
--
чешські переселенці
--
чешские переселенцы
--
типи страв
--
типы блюд
--
хліб
--
хлеб
--
виготовлення хлібу
--
приготовление хлеба
--
печені борошняні вироби
--
печеніе мучніе изделия
--
овочеві страви
--
овощные блюда
--
м'ясні страви
--
мясные блюда
--
молочні вироби
--
молочные изделия
Анотація:
У статті, підготовленій на основі польових матеріалів автора, проаналізовано комплекс повсякденних страв сучасних нащадків чеських переселенців, які мешкають у с. Новгородківка Мелітопольського району Запорізької області.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)