Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=процесс получения крахмала<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Булах, В. Ю.
(кандидат технічних наук; старший науковий співробітник).
Термопластичний крохмаль. Особливості повторної переробки [Текст] / В. Ю. Булах, Н. В. Сова, Б. М. Савченко> // Хімічна промисловість України : науково-технічний журнал. - 2016. -
№ 5/6
. - С. 56-58 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
66
ББК
35
Рубрики:
Хімічна технологія
Загальні питання хімічної технології
Химическая технология
Общие вопросы химической технологии
Кл.слова (ненормовані):
термопластичний крохмаль
--
термопластический крахмал
--
екструзія термопластичного крохмалю
--
экструзия термопластического
крахмала
--
процес отримання крохмалю
--
процесс
получения
крахмала
--
переробка термопластичного крахмалю
--
переработка термопластического
крахмала
Анотація:
Встановлені раціональні параметри перероблення та основні вимоги до процесу отримання термопластичного крохмалю. Доведено, що утворення термопластичного крохмалю відбувається тільки в разі прикладання певного напруження зсуву, за певної температури та тиску, що досягаєтся саме під час екструзії. Досліджено вплив температури та тиску на процес екструзії термопластичного крохмалю. Розглянуто вплив кількості переробок на властивості термопластичного крохмалю.
Дод.точки доступу:
Сова, Н. В. (кандидат технічних наук; доцент); Савченко, Б. М. (доктор технічних наук; професор)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)