Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
<.>K=ринок м'ясної продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Кривошей, В.
(кандидат хімічних наук).
М'ясні вироби в Україні (
ринок
, тенденції, упаковка) / В. Кривошей> // Упаковка. - 2016. -
№ 1
. - С. 7-10 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. - А ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
637.52
ББК
36.92
Рубрики:
Харчове виробництво
Виробництво м'яса і м'ясопродуктів
Пищевые производства
Производство мяса и мясных продуктов
Україна
Украина
Кл.слова (ненормовані):
обсяги споживання м'ясних виробів
--
объемы потребления мясных изделий
--
м'ясні вироби
--
мясные изделия
--
м'ясна продукція
--
мясная продукция
--
ринок
м'
ясної
продукції
--
рынок мясной продукции
--
ринки продуктів харчування
--
рынки продуктов питания
--
ковбасна продукція
--
колбасная продукция
--
упаковка м'
ясної
продукції
--
упаковка мясной продукции
--
вакуумна упаковка
--
вакуумная упаковка
--
пакувальні матеріали
--
упаковочные материалы
Анотація:
Незважаючи на заклики ООН до скорочення споживання м'яса та м'ясних виробів, загальна тенденція розвитку світового ринку цих продуктів прямо протилежна: за останні 50 років обсяги споживання м'ясних виробів у світі збільшились з 70 до 268 млн. т. До речі, вона збігається з результатами досліджень вчених Університету Карнегі-Меллон, які показали, що вживання в їжу овочів та фруктів може завдати значно білшої шкоди навколишньому середовищу, ніж м'ясна дієта. За цимпоказником популярний салат виявився втричі шкідливішим, ніж улюблена багатьма копчена свиняча грудинка. До того ж, якщо виключити м'ясо з раціону і знизити споживання калорій до рекомендованого Міністерством сільського господарства США рівня, то негативний вплив на довкілля зросте: споживання енергії збільшиться на 38%, витрати води - на 10%, а викид парникових газів - на 6%.
Перейти к внешнему ресурсу:
\\tower-2008\textlok\Адвокат\\Упаковка_2016_1\2.pdf
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)