Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=химические загрязнители<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
   5
   І-71


    Анісімова, Л. Б.
    Аналіз екологічного стану поверхневих вод Придніпров'я / Л. Б. Анісімова, Т. Ф. Вичужаніна, А. І. Кокошко // Екологія і природокористування : збірник наукових праць Інституту проблем природокористування та екології НАН України. - Д., 2010. - Вип. 13. - С. 27-31
УДК
Рубрики: ЗАГРЯЗНЕНИЕ ВОДЫ
   Забруднення води

   ДНЕПРОПЕТРОВСКАЯ ОБЛАСТЬ
    ДНЕПР

    ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ

    ДНІПРО

Кл.слова (ненормовані):
ЗАГРЯЗНЕНИЕ ВОДЫ -- поверхностные воды -- гидросфера -- бассейны рек -- РАДИОАКТИВНОЕ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- химические загрязнители -- забруднення води -- поверхневі води -- гідросфеа -- басейни річок -- РАДІОАКТИВНЕ ЗАБРУДНЕННЯ -- хімічні забруднювачі


Дод.точки доступу:
Вичужаніна, Т.Ф.; Кокошко, А.І.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


    Жицька, Н. (кандидат біологічних наук; викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи).
    Аналіз результатів контролю дотримання вимог стандартів на харчові продукти / Н. Жицька, В. Чиж // Стандартизація. Сертифікація. Якість : науково-технічний журнал. - 2014. - № 2. - С. 20-25. - Библиогр. в конце ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
ББК 30ц
Рубрики: Техника
   Стандартизация. Контроль качества, 2008-2012 гг.

   Техніка

   Стандартизація. Контроль якості, 2008-2012 рр.

   Україна
    Украина

    Черкаська область

    Черкасская область

Кл.слова (ненормовані):
стандартиз -- харчові продукти -- пищевые продукты -- дотримання вимог стандартів -- соблюдения требований стандартов -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- хімічні забрудники -- химические загрязнители
Анотація: Проаналізовано динаміку зміни якості харчових продуктів, що виготовлялися та реалізовувалися у Черкаській області у період 2008-2012, на основі показників їх безпечності; визначено види продукції з найбільшим відсотком невідповідності цим показникам, а також установлено хімічні забрудники, характерні для харчових продуктів Черкащини.

Утримувачі документа:
НТБ НТУ "ХПІ"

Дод.точки доступу:
Чиж, В. (головний державний санітарний лікар Черкаської області); Папач, В. (заступник головного державного санітарного лікаря Черкаської області)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)