Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>K=якість харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
65.431(5КИТ)-6
В 17
Ванг, Фу-Джін
(доцент; Університет Алетейя; м.Тайбей; Тайвань).
Дослідження ключових компетенцій дієтологів у їдальнях молодших шкіл м. Тайбей : тайвань / Ванг Фу-Джін> // Актуальні проблеми економіки : науковий економічний журнал. - 2012. -
№ 2
. - С. 340-350 : табл. . - Бібліогр. в кінці ст. - Стаття англійською мовою. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
ББК
65.431(5КИТ)-6
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика общественного питания
Економіка громадського
харчування
Тайвань
Кл.слова (ненормовані):
шкільні сніданки
--
школьные завтраки
--
шкільні їдальні
--
школьные столовые
--
кваліфікація дієтологів
--
квалификация диетологов
--
якість
харчування
--
качество питания
--
громадське
харчування
--
общественное питание
--
внешние поставщики
--
зовнішні постачальники
--
метод аналитической иерархии
--
метод аналітичної ієрархії
--
метод Дельфи
--
Дельфи метод
--
метод Дельфі
--
Дельфі метод
Анотація:
У статті досліджено ключові компетенції дієтологов їдалень державних молодших шкіл м. Тайбей (Тайвань) з акцентом на покращенні якості
харчування
. Опитано експертів та вчених з понад 10-річним досвідом роботи; для аналізу даних опитування використано модифікований метод Дельфі. Спираючись на результати аналізу надійності попереднього опитування, дані основного опитування проаналізовано методом аналітичної ієрархії. Використано дані 385 анкет, які було заповнено в їдальнях молодших шкіл персоналом, вчителям, батькам, дієтологами, експертами, аудиторами, директорами їдалень та представниками постачальників, сертифікованих на НАССР. Кількість повернених вірно заповненими анкет - 344. У результаті статистичного аналізу запропановано оціночну таблицю ключових компетенцій дієтологів, найнятих Комітетом зі шкільних сніданків. Дана таблиця може бути зразком для НАССР-сертифікованих постачальників, для шкіл при виборі дієтологів та оцінці їхньої діяльності. Таблиця також може бути використана при навчанні дієтологів в універсітетах та коледжах.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск, ул. Ленина, 23
Знайти схожі
>
2.
Шушпанов, Дмитро Георгійович
(кандидат економічних наук; доцнт кафедри гуманітарних ресурсів управління та регіональної економіки Тернопільського національного економічного університету; м.Тернопіль).
Соціально-економічні особливості споживання продуктів
харчування
та їх вплив на стан здоров'я населення України [Текст] / Дм. Г. Шушпанов> // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - 2016. -
№ 7
. - С. 344-356 : табл., граф. - Бібліогр. в кінці ст. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ
УДК
351.77
ББК
65.495(4УКР)в6-05
Рубрики:
Экономика
Економіка
Экономика здравоохранения
Економіка охорони здоров'я
Украина
Україна
Кл.слова (ненормовані):
благосостояние населения
--
добробут населення
--
доходи населення
--
доходы населения
--
экономическая безопасность государства
--
економічна безпека держави
--
группы риска
--
групи ризику
--
демографические группы
--
демографічні групи
--
денежные доходы
--
грошові доходи
--
децильные группы
--
децильні групи
--
домохозяйства
--
домогосподарства
--
доступность продуктов питания
--
доступність продуктів
харчування
--
здоровье населения
--
здоров'я населення
--
качество продуктов питания
--
якість
продуктів
харчування
--
якість
харчування
--
качество питания
--
потребление продуктов питания
--
споживання продуктів
харчування
--
продовольственная безопасность
--
продовольча безпека
--
продукты питания
--
продукти
харчування
--
социально-экономические особенности
--
соціально-економічні особливості
--
энергетическая ценность
--
енергетична цінність
--
смертность населения
--
смертність населення
Анотація:
Виявлено сучасні особливості споживання продуктів
харчування
різними демографічними та соціально-економічними групами населення (за статтю, віком, сімейним становищем, соціальним статусом, доходом та місцем проживання) в Україні. У результаті виділено групи ризику серед населення, для яких споживання продуктів
харчування
є однією з провідних детермінант здоров'я. Оцінено роль енергетичної цінності спожитих продуктів
харчування
для здоров'я різних децильних груп населення України. Окреслено пріоритетні напрями поліпшення доступності та якості
харчування
з метою збереження здоров'я населення.
Утримувачі документа:
Днепропетровская ЦГБ : г.Днепропетровск
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)