Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>S=Мясная промышленность<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Франко, Е. В.
(кандидат технических наук; Институт продовольственных ресурсов НААН; г. Киев).
Структурно-механические характеристики вареных колбасных изделий в разных оболочках / Е. В. Франко, Л. П. Недоризанюк> // Упаковка. - 2014. -
№ 1
. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
621.798
637.52
Рубрики:
Упаковка
Мясная
промышленность
М'ясна промисловість
Кл.слова (ненормовані):
колбасные изделия
--
сроки хранения продуктов
--
полиамидная оболочка
--
ковбасні вироби
--
терміни зберігання продуктів
--
поліамідна оболонка
Анотація:
Исследованы структурно-механические характеристики (усилия и работа резания) вареных колбасных изделий в различных оболочках в процессе их хранения. Установлено, что в полиамидной оболочке «Луга-Фреш» изменения структурно-механических характеристик носят менее интенсивный характер, что сочетается с органолептической оценкой консистенции продукта. Авторы сделали вывод, что дополнительное исследование структурно-механических характеристик продуктов наряду с органолептической оценкой позволяет более объективно установить возможные сроки хранения колбасных изделий.
Дод.точки доступу:
Недоризанюк, Л. П. (Институт продовольственных ресурсов НААН; г. Киев)
Знайти схожі
>
2.
Микитенко, Тетяна
(кандидат економічних наук; доцент кафедри аудиту і економічного аналізу Університету державної фіскальної служби України).
Концептуальні підходи до формування системи внутрішнього контролю витрат / Т. Микитенко, Т. Міщенко> // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2016. -
№ 10
. - С. 23-32 : схем. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
657.1:637.52
Рубрики:
Бухгалтерський облік
Бухгалтерский учет
М'ясна промисловість
Мясная
промышленность
Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерський облік
--
бухгалтерский учет
--
внутрішній аудит
--
внутренний аудит
--
внутрішній контроль
--
внутренний контроль
--
система внутрішнього контролю
--
система внутреннего контроля
--
витрати
--
расходы
--
види контролю витрат
--
виды контроля расходов
--
підсистема контролю витрат
--
подсистемы контроля расходов
--
м'ясна промисловість
--
мясная
промышленность
--
м'ясопереробні підприємства
--
мясоперерабатывающие предприятия
Анотація:
Досліджено стан та організацію внутрішнього контролю витрат м'ясопереробних підприємств в умовах висококонкурентного середовища та посиленого режиму економії і ресурсозбереження. Узагальнено та проаналізовано виявлені недоліки. Запропоновано використання системного підходу до організації і розвитку підсистеми внутрішнього контролю витрат м'ясопереробног підприємства. Розроблено загальну структуру показників контролю сировинних ресурсів із різним ступенем деталізації, з метою отримання повної та достовірної інформації для оцінки економічного і раціонального їх використання за видами м'ясопродукції та вцілому по підприємству за звітний період.
Утримувачі документа:
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Дод.точки доступу:
Міщенко, Тетяна (кандидат економічних наук; доцент кафедри аудиту і економічного аналізу державної фіскальної служби України)
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)