Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
 

Бази даних


Статті, доповіді, тези- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Мясная промышленность<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Франко, Е. В. (кандидат технических наук; Институт продовольственных ресурсов НААН; г. Киев).
    Структурно-механические характеристики вареных колбасных изделий в разных оболочках / Е. В. Франко, Л. П. Недоризанюк // Упаковка. - 2014. - № 1. - В ОБЛ. БИБЛИОТЕКЕ
УДК
Рубрики: Упаковка
   Мясная промышленность

   М'ясна промисловість

Кл.слова (ненормовані):
колбасные изделия -- сроки хранения продуктов -- полиамидная оболочка -- ковбасні вироби -- терміни зберігання продуктів -- поліамідна оболонка
Анотація: Исследованы структурно-механические характеристики (усилия и работа резания) вареных колбасных изделий в различных оболочках в процессе их хранения. Установлено, что в полиамидной оболочке «Луга-Фреш» изменения структурно-механических характеристик носят менее интенсивный характер, что сочетается с органолептической оценкой консистенции продукта. Авторы сделали вывод, что дополнительное исследование структурно-механических характеристик продуктов наряду с органолептической оценкой позволяет более объективно установить возможные сроки хранения колбасных изделий.


Дод.точки доступу:
Недоризанюк, Л. П. (Институт продовольственных ресурсов НААН; г. Киев)

Знайти схожі

2.


    Микитенко, Тетяна (кандидат економічних наук; доцент кафедри аудиту і економічного аналізу Університету державної фіскальної служби України).
    Концептуальні підходи до формування системи внутрішнього контролю витрат / Т. Микитенко, Т. Міщенко // Бухгалтерський облік і аудит : науково-практичний журнал. - 2016. - № 10. - С. 23-32 : схем. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Бухгалтерський облік
   Бухгалтерский учет

   М'ясна промисловість

   Мясная промышленность

Кл.слова (ненормовані):
бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- внутрішній аудит -- внутренний аудит -- внутрішній контроль -- внутренний контроль -- система внутрішнього контролю -- система внутреннего контроля -- витрати -- расходы -- види контролю витрат -- виды контроля расходов -- підсистема контролю витрат -- подсистемы контроля расходов -- м'ясна промисловість -- мясная промышленность -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия
Анотація: Досліджено стан та організацію внутрішнього контролю витрат м'ясопереробних підприємств в умовах висококонкурентного середовища та посиленого режиму економії і ресурсозбереження. Узагальнено та проаналізовано виявлені недоліки. Запропоновано використання системного підходу до організації і розвитку підсистеми внутрішнього контролю витрат м'ясопереробног підприємства. Розроблено загальну структуру показників контролю сировинних ресурсів із різним ступенем деталізації, з метою отримання повної та достовірної інформації для оцінки економічного і раціонального їх використання за видами м'ясопродукції та вцілому по підприємству за звітний період.

Утримувачі документа:
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

Дод.точки доступу:
Міщенко, Тетяна (кандидат економічних наук; доцент кафедри аудиту і економічного аналізу державної фіскальної служби України)

Є примірники у відділах: всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)