Головна
Авторизація
Прізвище
№ читательского билета
Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій
Бази даних
Статті, доповіді, тези- результати пошуку
Вид пошуку
Каталог книг
Каталог книг НМетАУ (до 2022 року)
Періодичні видання (друковані)
Статті, доповіді, тези
Рідкісні та цінні видання
Охоронні документи
Мережеві ресурси
Зона пошуку
Ключевые слова
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
<.>S=Гигиена питания<.>
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-12
>
1.
Багнюк, В.
Панацея чи загроза - слово за часом / В. Багнюк, О. Мітченко> // Надзвичайна ситуація. - 2008. -
№ 9
. - С. 46-47 : фото.цв.
УДК
613.2
Рубрики:
ГИГИЕНА
ЗДОРОВЬЯ
Гигиена
питания
ГІГІЄНА ЗДОРОВ'Я
Гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
ГМО
--
ГЕННО-МОДИФИЦИРОВАННЫЕ ОРГАНИЗМЫ
--
ГЕННО-МОДИФІКОВАНІ ОРГАНІЗМИ
Дод.точки доступу:
Мітченко, О.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (12.11.2008р. Інв.2030ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
2.
Рой, І.
Генно-модифіковані організми навколишньому природному середовищу - чужі? / І. Рой> // Надзвичайна ситуація. - 2009. -
№ 2
. - С. 52-53
УДК
613.2
Рубрики:
Гигиена
питания
Гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
генно-модифицированные продукты
--
ГМО
--
генно-модифіковані продукти
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (10.04.2009р. Інв.2503ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
3.
Гончаренко, І. В.
Продукти-трансформери. Що треба знати про ГМО? / І. В. Гончаренко> // Безпека життєдіяльності. - 2009. -
№ 4
. - С. 10-14. - Библиогр. в конце ст.
УДК
613.2
Рубрики:
ГИГИЕНА
ЗДОРОВЬЯ
Гигиена
питания
ГІГІЄНА ЗДОРОВ'Я
Гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
ГМО
--
ГЕННО-МОДИФИЦИРОВАННЫЕ ОРГАНИЗМЫ
--
ГЕННО-МОДИФИЦИРОВАННЫЕ ПРОДУКТЫ
--
ГЕННО-МОДИФІКОВАНІ ОРГАНІЗМИ
--
ГЕННО-МОДИФІКОВАНІ ПРОДУКТИ
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (03.06.2009р. Інв.2616ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
4.
Олійник, Д.
(професор; доктор економічних наук).
До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні / Д. Олійник> // Економіка України : Щомісячний політіко-економічний журнал. Держком УРСР по економіці и АH УРСР. До 1992р -Економіка Радянської України - на рос. та укр. мовах. - 2009. -
№ 6
. - С. 85-92. - Библиогр. в сносках
УДК
338.45: 68+338.45: 664
613.2
ББК
65.305.7
Рубрики:
Економіка
Економіка легкої та харчової промисловості
Гігієна харчування
Экономика
Экономика легкой и пищевой промышленности
Гигиена
питания
Україна
Кл.слова (ненормовані):
ГМО
--
продукти харчування
--
використання генетично модифікованих організмів
--
харчові продукти
--
державне регулювання
--
маркування продуктів
--
генетически модифицированные организмы
--
продукты
питания
--
использование генетически модифицированных организмов
--
пищевые продукты
--
государственное регулирование
--
маркировка продуктов
Анотація:
Розглянуто доцільність запровадження єдиних підходів щодо використання продуктів харчування, які містять генетично модифіковані організми. Проаналізовано їх використання в Україні та вплив на здоров'я споживачів. Наведено рекомендації щодо реформування системи технічного регулювання та споживчої політики шляхом введення технічних регламентів і нормативно-правових актів стосовно встановлення вимог до безпеки харчових продуктів, які виробляються із сировини, отриманої з генетично модифікованих рослин і тварин.
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (14.08.2009р. Прим. 1 - ) (вільний)
Знайти схожі
>
5.
Недосєкова, Н. С.
Проблеми використання харчових добавок / Н. С. Недосєкова> // Безпека життєдіяльності. - 2009. -
№ 7
. - С. 2-3
УДК
613.2
Рубрики:
Гигиена
питания
Гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ
--
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ
--
ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ
--
ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
Є примірники у відділах:
ЧЗНЛ (11.09.2009р. Інв.2870ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
6.
Что такое генетически
модифицированные продукты / подготовила М. Хован> // Студенческий меридиан. - 2010. -
N 1
. - С. 58-63
УДК
613.2
Рубрики:
Гигиена
питания
Гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
гигиена
питания
--
ГЕНЕТИЧЕСКИ МОДИФИЦИРОВАННЫЕ ПРОДУКТЫ
--
ГЕНЕТИЧЕСКИ МОДИФИЦИРОВАННЫЕ ОРГАНИЗМЫ
--
ГМО
--
ГМП
--
гігієна харчування
--
генетично модифіковані продукти
--
генетично модифіковані організми
Є примірники у відділах:
ЧЗУЛ (03.02.2010р. Інв.3107ж - Б.ц.) (вільний)
Знайти схожі
>
7.
Сопронюк, М.
Нітрати / М. Сопронюк> // Надзвичайна ситуація. - 2013. -
№ 4
. - С. 56-57
УДК
613.2
Рубрики:
Безопасность жизнедеятельности
Безпека життєдіяльності
Гигиена
питания
Гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
гигиена
питания
--
гігієна харчування
--
забруднення харчових продуктів
--
загрязнения пищевых продуктов
--
нитраты
--
нітрати
--
токсична дія
--
токсическое действие
Є примірники у відділах:
всього 1 : ЧЗНЛ (1)
Вільні: ЧЗНЛ (1)
Знайти схожі
>
8.
Біда, Дарія
.
Вітамін С / Дарія Біда> // Колосок : науково-популярний природничий журнал для дітей. - 2016. -
№ 1
. - С. 38–43 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-2256
ББК
51.230
Рубрики:
Гигиена
питания
Гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
вітамини
--
витамины
--
аскорбінова кислота
--
аскорбиновая кислота
--
імунна система
--
имунная система
--
харчова домішка
--
пищевая добавка
--
авітаміноз
--
авитаминоз
--
расстройства здоровья
--
розлади здоров’я
Анотація:
Про значення втаміну С для життєдіяльності організму, авітамінози та розлади імунної системи у наслідок авітамінозів популярно у статті. Приведена таблиця вмісту вітаміну С у деяких продуктах.
Знайти схожі
>
9.
Кук, Ірина
.
Обережно, ... овочі та фрукти : єкостиль твого життя / І. Кук> // Колосок : науково-популярний природничий журнал для дітей. - 2016. -
№ 2
. - С. 18–23 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-2256
ББК
51.23
Рубрики:
Гигиена
питания
Гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
овощи
--
овочі
--
нітрати
--
нитраты
--
консерванти
--
консерванты
--
кулінарна обробка
--
кулинарная обработка
--
токсиди
--
витамины
--
рослинна їжа
--
растительная еда
--
небезпечна їжа
--
безопасная еда
--
корисна їжа
--
полезная еда
--
умови зберігання
--
условия сберегания
Анотація:
Що треба робити, щоб рослинна їжа не стала джерелом небезпеки для людини? Як вирощувати та зберігати овочі та фрукти, щоб вони давали більше користі при споживанні ? Про все це популярно у публікації.
Знайти схожі
>
10.
Соколенко, Олександр
.
Кольорове, смачненьке, солоденьке, або Хімпром у нашій їжі : [екостиль твого життя] / О. Соколенко> // Колосок : науково-популярний природничий журнал для дітей. - 2016. -
№ 3
. - С. 12–17 : цв.ил. - В ОБЛ. БІБЛІОТЕЦІ . - ISSN 2221-2256
ББК
51.23
Рубрики:
Гигиена
питания
Гігієна харчування
Кл.слова (ненормовані):
синтезовані сполуки
--
синтезированные соединения
--
харчові добавки
--
пищевые добавки
--
хімічні речовини
--
химические вещества
--
небезпечні продукти
--
опасные продукты
--
токсиди
--
искусственные вещества
--
штучні речовини
--
барвники
--
красители
--
консерванты
--
консерванты
Анотація:
Про безпеку харчування, правила вибору продуктів у магазинах та вміння читати етикетки товарів.
Є примірники у відділах:
ЦБ (13.03.2016р. (1 прим.) - Б.ц.) - вільні 1
ф.5 (13.03.2016р. (1 прим.) - Б.ц.) - вільні 1
ЦДБ (13.03.2016р. (1 прим.) - Б.ц.) - вільні 1
ф.22 (13.03.2016р. (1 прим.) - Б.ц.) - вільні 1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
1-10
11-12
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)